En förmiddag i skogen

Idag var det dags för sökkurs på förmiddagen. Fick åka med Tessan ut och Tim fick följa med trots att han inte får delta för att få se lite annat. Jag passade på att lägga ett kortare spår till Tim som fick ligga till sig medan de andra körde sök. Hundarna som sökte var jätteduktiga idag, det var en fröjd att se dem. Tim var väl inte lika glad eftersom han fick ligga uppbunden under tiden. Tim tog iallafall spåret bra även om han bitvis snurrade lite, han är ju så taggad just nu så det gäller att få honom att samla ihop all energi och arbetslust åt rätt håll. Tim fick även vara med vid fikat och så fick han en kort promenad på stigen i skogen efteråt. Skönt för honom att se lite annat än vår tråkomgivning här hemma.

Lite bilder från söket:

Tambo med matte Erika ska på påvis


Åke i full fart med rullen


Vilda på väg in med rullen


Tim vid fikat


Tim tigger gos av Håkan


Tims mage har varit lugn idag och han är piggare så troligtvis var det något tillfälligt..pust... Han fick iallafall två doser Canikur en i morse samt en i em för säkerhets skull och nu på kvällen har han fått en pytteliten portion ris och kokt nötfärs. Om allt är lungt i natt kommer nog Tim få Rimadyl i en mindre dos imorgon, han behöver ju komma igång och äta det så jag hoppas det ska gå bra. Tim vill fortfarannde slicka sig på tassen så det blir strumpa på ett tag till inomhus i den mån det går (Tim brukar ta bort den på natten när vi sover).

"Lillstrumpan Tim"

Kommentarer
Postat av: Tanten

Du är jättesnygg i strympa med Tim! Håller tummarna för att magen lugnat ner sig och fortsätter att vara så.

2008-08-12 @ 22:16:31
URL: http://ettlitetkatteri.bloggagratis.se/
Postat av: Tessan

Acke tackar för pussen;) Skönt att Tims mage är bättre och att ni kan börja med Rimadylen. Usch satte du ut det hämska kortet där jag sitter med ciggen i högsta hugg och ser allmänt lidande ut!! Blääää;)

Kramis till er!

2008-08-12 @ 22:53:56
URL: http://www.ackebus.se
Postat av: kicki

Tim var duktig idag på sitt spår och snart kan han nog vara med på söket också, jag saknar den vita ulltutten som far som skrutt!!

KRAM Kicki

2008-08-12 @ 23:10:09
URL: http://kickifohlin.blogg.se/
Postat av: Cavvetjejernas matte

Kul att du fick gå ett litet spår i alla fall.

Hoppas magen är bra nu

Nospussar

2008-08-12 @ 23:37:14
URL: http://cavaliersajten.bloggagratis.se
Postat av: Sazsa

Naw vad söt han var med den lilla blåa strumpan på tassen =D

Hoppas verkligen det blir ordning på allt runt omkring hans hälsa nu så ni kan komma igång och hitta på ordentliga upptåg igen!

Kram

2008-08-12 @ 23:49:06
URL: http://thiara.blogg.se/
Postat av: malte o snoken

å hoppas magen lugnar sig! vi håller tassarna! appropå tassarna, vilken urtjusig strumpa du har! du är en riktig trendsetter timsingen!

2008-08-13 @ 11:17:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0