Koppelpromenader...

Tim är väl inte helt nöjd över våra tråkpromenader i kopple just nu, tyvärr har han varit lite dålig i magen idag också troligtvis efter sederingen igår och miljön hos veterinären. På en av våra promenader träffade vi på en chihuahua som Tim brukar agera "terapihund" åt, den hunden har nämligen varit med om en hundattack där han blev av med ett framben och därefter skäller han på andra hundar av förståliga skäl. An någon anledning så har han tytt sig lite till Tim och skäller inte alls på honom längre och då Tim är väldigt försiktig och snäll mot just denna lilla herre så brukar han få hälsa på Tim om vi springer på varandra ute för att bli tryggare.

Socialträning i lugn och ro


Tittut...får jag nosa på din kamera?


För att Tim skulle få göra nåt litet idag slänge jag ut lite godis som han fick leta upp på en gräsmatta medan han fick ha kopplet släpande efter sig ifall han skulle försöka börja busa. Mellan promenaderna har Tim mest vilat, får väl se hur länge lugnet håller i sig innan han börjar klättre på väggarna här hemma.

Leta godis

Kommentarer
Postat av: Tanten

Han är klok Tim som är snäll mot den lilla trebenta herren! Tråkigt med hundar som råkar så illa ut.

Vi har en aktivitetsträning, kanske 15 x 15 cm som man stoppar godis i och så gäller det att vända den rätt så att godiset trillar ut. Våra hundar vägrar att använda den, men kanske Tim skulle tycka att en sådan vore kul?

2008-08-07 @ 23:29:32
URL: http://ettlitetkatteri.bloggagratis.se/
Postat av: malte o snoken

va du e snäll o go timsingen!! stackars liten som var med om sån traumatisk händelse!

2008-08-08 @ 11:19:55
Postat av: camilla

Meeen gull på dig Timse! En sån hjälte du är. Terapihund åt den lille lille vovven. Va fint av dig!

2008-08-08 @ 20:29:06
URL: http://www.bentley.dinstudio.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0