Tim fastar igen...suck

Jaha, det blev ingen insättning av Rimadylen idag för tidigt imorse väckte Tim oss och var lös i magen igen. Inte lika illa som i torsdags natt då det forsade ut honom men ändå. Efter ny telefonkontakt med vet assistenten fick Tim en dos canikur och skall få en dos nu snart igen. Magen har vait lugn nu på eftermiddagen efterson han fastar men han försöker ändå att bajsa så helt ok är han inte. Vet rekommenderade ny dietmat (ris/pressad potatis/kok nörfärs/kyckling/sej) i mkt må portioner ca 7-8ggr/dag som skulle ges ca 4-5 dagar efter att hans mage är ok och då kunde vi sätta in Rimadylen igen. Det dumma är ju att han behöver Rimadylen för sin inflammation så det känns faktiskt inget kul just nu :(

Vid halv åtta ikväll åkte vi ut en sväng med Tim till klubben då Kicki hade valpkurs där (jag terroriserade henne i telefon tidigare under dagen och hon tyckte vi kunde komma ut en sväng). Tim fick visa ett par ingångar vilket inte var helt lätt eftersom han vilar från träning och var rätt okoncentrerad sen kunde jag ju inte belöna så aktivt som jag brukar eftersom han inte får spralla runt för mycket. Tyckte han skötte sig bra med tanke på förutsättningarna och lite linförighet och ingångar/vändninger lyckades vi visa (om än ngt ostruturerat). Tim fick även utgöra en störning som alla hundar fick gå förbi och han var så snäll så, satt eller låg jämter mig. Han fick vara med vid fikat också vilket kräver lite mentalt av honom då han har svårt för längre passivitetsstunder.

Tim är lite sur för han skrapade upp ena tassen lite hos veterinären sist när han satt i buren hos dem och nu kan han inte låta bli och slicka och irritera tassen så han har fått gå med en strumpa på inomhus sen igår vilket inte är helt uppskattat. Nu vilar han iallafall så jag hoppas på en lugn natt utan magbesvär eller annat.


Kommentarer
Postat av: camilla

Men fy vilken otur med magen :-(

Svårt att komma år promblemet om du inte kan ge honom av medicinen ju. Hoppas det ordnar sig snart.



Kram!!

2008-08-11 @ 22:50:45
URL: http://www.bentley.dinstudio.se
Postat av: Tanten

Vad tråkigt med magen, hoppas att det ger sig snart. Finns det ingen annan antiinflammatorisk medicin han kan få, som han kanske tål bättre?

2008-08-11 @ 23:39:22
URL: http://ettlitetkatteri.bloggagratis.se/
Postat av: Zingo

Krya på dig nu brorsan och se till att bli frisk så vi kan busa som vi brukar!

2008-08-12 @ 11:57:05
Postat av: malte o snoken me matte

men fy vilket kinderägg (ni vet leksaken som både är godis o överraskning...öh...)det här visade sig va för er...massa små jobbiga delmoment i det hela. vi håller tassar o tumar hårt att det löser sig för er snart! puss på de söta öronen!!

2008-08-12 @ 13:57:55
Postat av: Sigge

Men stackare Tim!

Ska det aldrig ge sej?

Håller med Tanten finns det ingan annan medicin att prova?

2008-08-12 @ 19:35:54
URL: http://svamphunden.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0