Hundarna kass i magen :(

Idag fick hundarna vara hos min pappa ett tag då vi skulle iväg till Jonas pappa för lite julfirande och hans sambo är tyvärr allergisk. Tyvärr visade det sig att hundarna var dåliga i magen så det var nog inte allt för kul för min pappa att vara hundvakt, som tur var lugnade det sig efter ett tag. Misstänker att det är grisöronen som de fick som satt fart på magen på dem eftersom de nästan inte fick något annat igår som de borde reagerat på. Kvällen har iallafall varit lugn med hundarna får fasta tills imorgon så vi ser att det lugnat sig ordentligt...Ina var lite grining nu vid niotiden när hon minsann tyckte att det var matdags, hon är verkligen som en klocka...säger tydligt till ca 21 varje kväll att hon vill ha mat vilket hon ju alltid brukar få då så hon var nog lite fundersam över varför hon inte fick det ikväll.

Annars har det inte hänt så mycket idag, hundarna har fått en vilodag eftersom de är lite kassa i magen och även lite trötta sen igår då det blev en del intyck med paketöppning och annat. Önskar alla en fortsatt trevlig julhelg!


Kommentarer
Postat av: molle

jo visst rullar det på lite i kistan efter allt gott man petat i sej... men guuu så gott det är..

2008-12-26 @ 00:25:04
URL: http://bobmarleys.wordpress.com/
Postat av: lotta, Juni o Cola

hihi...juni o cola e oxå dåliga i maggen;)..jag har ont i halsen , kan ej sova, är uppe o dricker the. tur att man har bloggisarna att kika i..

2008-12-26 @ 02:54:46
URL: http://www.juniocola.bloggagratis.se
Postat av: frippe

Det verkar ju inte vara så roligt, hoppas att det går över, men det är väll så nu i jultider när man ska äta allt gott. Frippe har då klarat sig än.

Tack det samma!

Kramizz...

2008-12-26 @ 05:24:02
URL: http://frippe.bloggagratis.se
Postat av: Cavvetjejerna

Våra magar har klarat sig bra. Än så länge i alla fall. Ser att många vovvar fått problem med sina magar under julen.

Nospussar

2008-12-26 @ 10:42:58
URL: http://www.cavaliersajten.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0