Glada hundar och febrig matte

Idag var jag "ledig", dvs att jag pluggar hemifrån så för en gång skull hann jag ut i solen. Det blev en härlig promenad med hundarna som var fulla av spring i benen. Vi såg en hund på håll när de var kopplade och jag var lite rädd att zingo och Tim skulle stötta sig mot varandra och börja gruffa men det gick jättebra, dom tittade bara bort mot den och sen kunde vi fortsätta vår promenad, skönt.

Släppte dem så att de fick leka lite, de hittade ettt vattenhål som de promt skulle bada i  trots att det var isigt, så jag lät dem faktiskt hållas. Det var ju ganska nära hem så de hann inte bli särskilt kalla innan de fick komma in i värmen. Passade även på att göra en platsliggning med Tim, Zingo fick ligga brevid som störning. Tim låg kvar fint trots att Zingo gick upp vid ett tillfälle så det var bra. Passade även på att göra lite inkallningar med Tim när de var lösa för att se till att han hade koll på mig trots att han var lös, han var duktig och kom fint när jag kallade. Vid ett tillfälle stack Zingo efter nåt (såg ej vad) och Tim hakade på, dock fick jag dem att vända så det känns bra förutom att dom blev tokskitiga då dom sprang över ett ställe där det låg aska.

Platsliggning, Tim ligger bra och stilla till höger
image395

Två vita raketer...
image396

Grabbarna grus
image397

Inga badkrukor här inte.
image398

Tim har fått syn på nåt
image399

Zingo roade sig med att plocka upp isbitarimage400

som Tim snodde...
image401

Du kan inte ta mig, retstickan Tim!
image402

Villopaus
image403

Annars har det varit en lugn eftermiddag, jag har fått lite feber och mår halvkass, Är väl stressen som tar ut sin rätt antar jag, blir till att slänga sig i soffan tror jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0