Valborg och första maj

Igår firades valborg hos ett par bekanta med en lugn grillkväll. Tim var nöjd då dom vi var hos har två hundar, en canecorso hane som är jämngammal med Tim och en perro tik som är ett år äldre. Dom hade det bra och strosade mest runt på tomten även om dom bitvis gick ihop och blev lite vaktiga så då fick vi gå in och bryta dem. Tim och deras tik fick följa med och titta på brasan en bit bort. Tim är verkligen bra att ha med sig så där, han brydde sig knappt om elden och folket och han är ju helt skottfast. Dock gick vi innan dom började skjuta då det känns onödigt att stå precis i närheten ifall dom skulle bli rädda. Tim brydde sig inte det minsta att dom sköt på vägen hem, han var så nöjd över att få springa lös och busa med deras tik så han hade bara ögon för henne.

Tim vid brasan (dåligt kort taget med mobilen)
image694

Idag har det inte hänt så mycket för Tims del, gick en lite längre promenad och tränade lite platsliggning, sitt stanna kvar med störning (kastade leksak/pinnar runt honom). På kvällen fick vi besök av pappa och hans hund Zingo, dom fick lite grisöra att tugga på så dom var rätt nöjda.

Jag tänker inte ligga plats längre...blääää...
image695

Sitt stanna kvar gick bättre...
image696

Kommentarer
Postat av: malte o snoks o foto-matte

inget dåligt kort, den fångade värmen kring brasan såg mer ut som en solnedgång vid ett hav...lite reklamig så där...cool, men så är ju timsingen en cool-pojke!

2008-05-02 @ 08:45:04
Postat av: Sacco

Trägen vinner sägs det, kämpa på!
Tack för gratulationen!

2008-05-02 @ 09:17:19
URL: http://www.bjorkmannarna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0