Freestyleavslutning mm

Igår var det avslutning på freestylekursen så då fick vi visa lite vad vi lärt oss. Erika med sin grandis Willov visade ett helt program och var jätteduktiga. Jag har ju inte kommit så långt att jag satt ihop något program till Tim i freestyle utan vi visade bara lite av dom rörelser vi tränat. Tim var duktig förutom att han vid ett par tillfällen sprang bort till husse som stod och kikade på. Jättekul att se hur kul hundarna verkar tycka att det är och hur individuellt man kan göra freestyleträningen så att det passar olika hundar/individer.

position fot


Front


snurr


"sitt vackert"


Idag har Ina och Tim fått vara lösa och strosa runt en del vilket dom uppskattade, bland annat så hade dom väldigt kul med en stor pinne som dom turades om att bära på. Har klippt Inas klor fram idag, något hon inte alls gillade men med en stor portion tålamod, en god tub med viltost och mycket lugn och ro så gick det riktigt bra. Måste bara säga att Tim är en klippa, när Ina tyckte det var otäckt med kloklippningen så la han sig en meter ifrån henne och låg lugnt och tittade på vilket gjorde att hon slappnade av en del....han är verkligen bra på att bara vara med och vara lugn. Likadant förut idag när Ina skällde på ena grannen hemma, en kvinna som hon inte sett förut, då gick Tim fram och stod glatt och gosade vilket gjorde att Ina också gick fram och nosade igenom henne. Annars flyter det på bra hemma, Ina blir allt mer avslappnad både utomhus på promenaderna och inne, hon kommer allt oftare och vill vara med och ha närhet. Jag har börjat massera henne så smått i korta pass vilket hon tycker är jätteskönt, man verkligen känner hur hon slappnar av och njuter ett tag.

Raringarna på promenad.


nej matte vi busar inte i soffan....vadå leksak mellan tassarna?...men jag lovar matte den kom dit av sig själv....


Nu ikväll var det dags för ett nytt simpass med Tim på norsholm så Ina fick ligga i bilen under tiden vilket gick jättebra, hon sov när vi kom ut så det känns skönt att hon kan slappna av så fint och är trygg i bilen. Tim fick simma 7min+7min (varav 5 med jetstreamer)+7min(varav 3min jet). Han känns forfarande jättefin och mjuk och han tar i riktigt fint med bakbenen i simmet nu, speciellt när han får simma med jetstreamer och måste ta i lite mer. Känns kanonbra att han hittils håller sig fräsch. Detta var vår sista inbokade simtid, vi får se lite hur vi gör med simmandet nu framöver....det är några gånger kvar på vårat simkort men vi har inte bestämt om vi ska spara dem ett tag eller inte eftersom han känns väldigt fin just nu.

Tim väntar på att få hoppa i vattnet


Munnen full....det gäller att sno alla leksaker på en gång...


Nej matte du får inte mina leksaker!!! Dom är MINA!


Kommentarer
Postat av: Kasper

Du är ju bara så himla fin, Timsen!!! Och så bra du hjälper Ina att känna sig hemma i sin nya tillvaro. Matte blir alldeles mildögd (eller vad det kan heta) när hon sitter här och kikar och läser.



KLART att ni inte lekte i soffan! Vet väl ALLA att saker rätt som det är får för sig att ploppa upp både här och där...

2008-11-18 @ 00:27:00
URL: http://www.belof.se
Postat av: pia warnhag

Men oj så duktiga ni är, och så roligt ni har.

pussar

2008-11-18 @ 01:14:06
URL: http://lagottoflickorna
Postat av: Åsa

Kul att det går så bra med hundarna!

Du ska få farmors lussebullsrecept, det är det jag alltid använder:

Smält 350 gr smör på spisen. Häll i 4-6 påsar saffran och 2-3 dl russin i kastrullen och låt allt sjuda länge så att det bara är en sörja. Under tiden så smular du 100 gr sötdegsjäst i en bunke och häller över 3-4 dl vit sirap (inte ljus utan VIT sirap)och låter det stå och gegga ihop sig.

Häll i en liter långfil (filmjölk funkar med) och värm upp hela degspadet till 37 grader. Häll det över jäst och sirapssörjan och rör i hop. Ha i vetemjöl i omgångar tills degen precis släpper från handen. Låt allt jäsa under handduk i 1½ timme. Forma bullarna och ha i extra russin vid utbakningen, låt jäsa på plåtar i 1-1½ timme. Det gör inget om du har längre jästider. Grädda i mitten av ungen i 225 grader tills de fått en fin färg, kanske 7-10 minuter. Övergrädda inte då blir de torra. Det blir 70-90 bullar beroende på hur stora du gör dem.

Byt inte ut mot lättprodukter, det blir inte alls samma sak ;)

2008-11-18 @ 01:37:23
URL: http://ettlitetkatteri.bloggagratis.se/
Postat av: lotta

åh, fina , finja Tim...vailken gentleman du är, som tar så fint hand om Ina. Å, det ser så Härligt ut i poolen.





osså dansar du så fint :)

2008-11-18 @ 07:54:45
URL: http://juniocola.bloggagratis.se
Postat av: malte o snoken

va busig timsingen såg ut i vattnet!

va duktiga ni är som kan konster o trix! vi bara kan kommandot: sova i soffan! iaf idag med allt ösregn som varit, usch!!!

2008-11-18 @ 15:28:54
Postat av: molle

men vad du är duktig på freestyle... måste var skit kul att göra ..

2008-11-18 @ 17:36:04
URL: http://bobmarleys.wordpress.com/
Postat av: camilla

Underbara Fina Timse. Och så duktig på freestyle oxå

Gull på dig!!! Å på tjejen såklart ;D

2008-11-18 @ 18:48:05
URL: http://www.bentley.bloggagratis.se
Postat av: Sigge

Vilka dolda talangrer du har då!!!!!!!

Självklart så hoppade leksaken upp i soffan av sej själv. Vet ju alla hundar att de brukar göra!

2008-11-18 @ 19:13:18
URL: http://svamphunden.blogagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0