Promenad och lite freestyleträning

Idag tog jag en lite längre men lugn promenad med Tim där han mestadels fick gå lös och strosa. Passade på att låta honom trava omkring lite i högt gräs, nyttigt för honom att få lyfta på benen och använda musklerna på ett snällt sätt på bra underlag. Passade på att träna lite freestylepositioner idag, Tim har himla svårt att gå "fot på fel sida" då han gärna vill smita över till den bekanta vana sidan. Tim fick även träna lite slalom och snurr/spin vilket han tycker är roligt...han erbjöd även buga,sitt vackert och rulla självmant i bara farten...vad provar man inte när klickern och godiset kommer fram? :) Tim kändes bra i dagliga stretchingen efteråt och idag kom han ytterligare lite längre när vi stretchade "hamstring/ baksida lår frammåt" vilket kändes jättebra eftersom det är den rörelse han haft mest problem med tidigare. Annars har det varit en lugn dag, har mest legat och läst Stieg Larsson med Tim brevid mig i soffan, ganska mysig sysselsättning en fredageftermiddag.

Ni som undrade ang Ina förresten så beräknas hon flytta in när hennes ägare hunnit med att vaccinera henne nu i veckan som kommer. Hon och Tim är samma ras, dock är hon oreggad så hon räknas ju som blandras. Skulle tro att hon har tecknade hundar ganska nära i stam eftersom hon är mer beige än Tim (vet att Tims farmor har tecknat i sin stamtavla längre bakåt så hon var ganska beige i färgen). Det är lite intressant hur fort djungeltelegrafen går...många i bekantskapskretsen som hört talas om att vi väntar ökning i familjen av en fyrbent sötnos. Hoppas bara att det inte är allt för jobbigt för hennes nuvarande ägare som står mitt i hela omplaceringsprocessen med allt vad det innebär.

Tog inga bilder på Tim idag så ni får stå ut med en bild från tidigare i höstas

Kommentarer
Postat av: Jeanette

Kanon bild på Tim :-)

2008-11-07 @ 21:40:19
URL: http://www.starsweepers.se
Postat av: Åsa

Så skönt att höra att det verkar fungera bra med Tims ben. Emotser en massa bilder på honom och Ina!

Trevlig helg!

2008-11-07 @ 22:41:02
URL: http://ettlitetkatteri.bloggagratis.se/
Postat av: Kasper med matte

Så fint Timsen, att du mår bra! Och TOPPEN att du får hem en tjejkompis! Skulle jag också vilja ha boende hos mig.

Ina ser jättesöt ut hon också, fast hon inte är lika vit som du :-)

2008-11-08 @ 00:02:57
URL: http://www.belof.se
Postat av: malte o snokas

hej sötingstass,

jasså tjejen kommer så snart men det blir väl nice med lite sällskap. Ska matte träna henne med? ska ni dela på viltosten tror du eller får ni varsin tub? viktigt sånt där!

2008-11-08 @ 10:47:38
Postat av: lotta

Det blir väl härligt med en till. Så kul att ha 2 att träna med. hundarna blir så taggade av att sitta o kolla när den andra tränar..super att ha 2 att turas om med! och kul att se dem leka o mysa också..

2008-11-08 @ 13:20:02
URL: http://www.juniocola.bloggagratis.se
Postat av: Sigge

Klarade mej inte undan monstren!!!!!!!!

Men de lyckades i alla fall inte tugga på mej

2008-11-08 @ 18:49:40
URL: http://svamphunden.bloggagratis.se
Postat av: Carolina & Latte

Freestyle är superkul, eller hur Tim?



Kramar



//C&L

2008-11-08 @ 19:07:17
URL: http://www.123minsida.se/latteshundtips

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0