Trötta hundar...

Idag har hundarna mest fått fortsätta att bekanta sig med varandra, Tog en längre promenad på förmiddagen med dem där Tim fick gå lös, Ina fick gå kopplad då jag inte riktigt vågar släppa henne ännu eftersom vi inte riktigt känner varandra och jag har inget riktigt bra ställe i närheten (mycket störningar/folk mm). Hoppas på att kunna låta dom få vara lösa ihop snart någon dag bara Ina blir lite mer hemmastadd, märks att dom båda bjuder in till lek ute så dom skulle nog må bra av att få strosa runt och lära känna varandra lite bättre. Måste iallafall ge Tim en eloge för att han skötte sig som en ängel när han gick lös, han var precis lika kontaktsökande och go som han brukar hemma trots att Ina var med på promenaden. Det känns så skönt att han överlag bara fungerar bättre och bättre i vardagen.

På em tog jag ut hundarna var för sig så jag kunde passa på att träna lite spontankontakt med Ina, belönar så fort hon tar kontakt med mig och det fungerar bra. Tim bryr sig inte så jättemycket om Ina inomhus även om han ibland gärna vill gå imellan när hon gosar med mig men nu ikväll låg dom båda i soffan på varsin sida om Jonas och mig och myste en stund så det kommer nog att bli bra. Katterna är fortfarande rädda för Ina och hon är lite osäker på dem och vill gärna skälla på dem men det går så sakta bättre och bättre. Jonas tog ut hundarna var för sig nu vid 23:30, sista svängen för natten och det var första gången han var ute med Ina själv men hon  hade varit jättesnäll. Nu är båda hundarna bra trötta och ligger raklånga och sover...tar på krafterna att socialisera med varandra när man inte är van att ha varandras sällskap. Inte bara hundarna som är trötta förresten...jag känner mig helt slut, nu väntar kudden.

Hundarna på förmiddagspromenad




Ina försöker få igång mig att leka inomhus med sin jeanstrasa....


Trött tjej efter alla intryck...


Kommentarer
Postat av: Cavvetjejernas matte

Kul att det går så bra med Ina & Timsen ihop.

Dom är så fina tillsammans.

2008-11-11 @ 10:44:50
URL: http://www.cavaliersajten.se
Postat av: malte o snoken

Pömseplutta....hade hon gnagt på byxan? Nä...

Va gulligt att timsingen faktiskt blir lite avis när ni gosar med Ina fast det är ju inget beteende som man önskar sig om man ska bo ihop förstås men lite gulligt är det, för du är min matte så det så liksom...

Kul att det går så bra o att Tim är så duktig ute!!

slafselismack pussar till hela ligan

2008-11-11 @ 11:51:55
Postat av: Åsa

Vad roligt att det fungerar så bra med hundarna. Ge katterna den tid de behöver, de kommer att vänja sig i sinom tid! Vilka stora ögon Ina har, hon är jättesöt. Men Timsen är ju min favvovovve så klart! ;)

2008-11-11 @ 12:18:04
URL: http://ettlitetkatteri.bloggagratis.se/
Postat av: S

Det ser ju ut att gå hur bra som helst :D

2008-11-11 @ 16:26:07
URL: http://babedeluxe.blogg.se/
Postat av: molle

men nu fick jag ju svar på min fundering om just INA ... kul att hon ska bo hos er nu...lyckost du som har en sån fin tjej helatiden..

2008-11-11 @ 17:35:11
URL: http://bobmarleys.wordpress.com/
Postat av: camilla

Dom verkar ju trivas alldeles förträffligt tillsammans! Så roligt!

2008-11-11 @ 17:42:58
URL: http://www.bentley.bloggagratis.se
Postat av: Anonym

Söta dom är!

Ge dom en stor puss var!

Kramis

2008-11-11 @ 20:59:15
Postat av: Tessan och "pälsbollarna"

Glömde ju skriva att det var från mig...(pussarna altså)

2008-11-11 @ 21:00:11
Postat av: Pia

Det verkar gå bra

Förstår att du blir trött....Du är så duktig.

Idag har jag kännt mig halv då Ina inte varit här :(



Ring om du undrar något !

2008-11-11 @ 22:19:57
Postat av: Kasper

Så roligt för dig Tim, att du och Ina trivs bättre och bättre med varandra. Klart att Ina undrar lite ännnu, hon kan ju inte riktigt veta att hon ALLTID ska bo hos dig!

Kanske hon undrar hur hennes gamla matte har det utan henne? Men det blir säkert fint för alla med tiden, säger min matte. Med katterna också. Snart är dom Inas bästisar!

2008-11-11 @ 23:03:34
URL: http://www.belof.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0