Joggat...pust och stön!

Jaha, idag bar det ju ut i 2,5km spåret här hemma för att jogga i intervaller om 500meter med Tim fastsatt i ett midjebälte med expander och sele. Tim var så duktig! Sprang snällt vid mig utan att dra det minsta, han verkade mest undra vad jag höll på med. Vi hade tur och mötte endast ett par joggare och ingen hund så vi slapp en massa störningar. Men oj oj oj vilken dålig kondis jag har, sista etappen vi sprang så lät jag så flåsis så att Tim sprang och buffade på mig och undrade varför jag var så konstig...ha ha ha, han tror nog matte är tokig som tar sig fram som en mindre elefant bakom honom glatt ropande "ja kom igen då!, före killen...jajamensan...det är  bra!..." Kan säga att det blev en väldigt långsam promenad hem från spåret sen då jag var rätt trött, Tim däremot repade sig snabbt och var pigg och alert igen. Frågan nu är ju bara hur jag framöver ska kunna hålla jämna steg med Tim allt eftersom han kommer igång, han har ju en enormt bättre grundkondition än mig trots att han vilat och tagit det lugnt under en period.

Förresten, Tim gjorde ett fynd häromdagen då han hittade en fin spade som han bar omkring på. Den var väldigt fin enligt honom och var värd att bära en bra bit. Tyckte han var rätt söt :)


Kommentarer
Postat av: Elisabeth och Sacco

Lycka till med konditionsträningen! Vi hejar på. Det är ju en viss skillnad att gå snabbt till att jogga. Hoppas allt går bra så ni får fortsätta att springa. Fin spade:)

2008-09-21 @ 21:53:31
URL: http://www.bjorkmannarna.se
Postat av: Elisabeth och Sacco

Jag ska springa efter bollar åt dig oxå:)

2008-09-21 @ 21:58:38
URL: http://www.bjorkmannarna.se
Postat av: Elisabeth och Sacco

Hm, knepigt. Ibland måste man verifiera med kod och ibland inte.. Har trasslat med att lämna kommentarer här ikväll. Försökt flera gånger utan resultat.

2008-09-21 @ 21:59:34
URL: http://www.bjorkmannarna.se
Postat av: lotta

haha..man ser riktigt synen framför sig, där ni kommer lubbandes ler

Du kommer att bli riktigt vältränad..vill man inte bli det får du skaffa löpband åt vovsingen ;-)

2008-09-22 @ 06:51:43
URL: http://www.juniocola.bloggagratis.se
Postat av: Sigge

Snygg spade!

Nån sån har jag aldrig hittat, ska nog ut o leta så kanske jag också hittar en.

2008-09-22 @ 08:12:18
URL: http://svamphunden.bloggagratis.se
Postat av: malte o snoken

å va du/ni e duktiga! vilken tur att mina taxar inte ska springa 500m intervall träning för då hade jag fått hyra nån som gjorde det åt mig...eloge till dig!

snygg spade! finns det en matchande hink o sandlåda oxå?

2008-09-22 @ 09:26:49
Postat av: Tanten

Jag är full av beundran! Jag skulle nog falla i koma efter ett par hundra meter - haha! Tim klär verkligen i blå spade ;)

2008-09-22 @ 13:09:42
URL: http://ettlitetkatteri.bloggagratis.se/
Postat av: Sara och Frans

Hehe, det är ju toppen att rehabilitera Tim, får du ju träning på samma gång. kanske boka in tjejmilen eller liknande på en gång? ;). Underbar bild på Tim förövrigt. Fin spade, förstår att han ville ta med sig den! Tur det inte hänger ett ledset barn i andra änden på spaden =)

2008-09-22 @ 21:54:48
URL: http://uglybird.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0