Besök i vackra Gryt

Igår åkte vi och hälsade på Jonas mamma och sambo i deras sommarstuga i gryt. Det är alltid lika rogivande att komma dit, så vackert, tyst och fridfullt. Ina löper ju men som tur var för oss så var inte grannen som har hund där igår så jag slapp passa Ina utan hon och Tim kunde få lufsa runt nästintill som dom ville. Självklart har jag en viss koll på dom så dom inte drar utom synhåll när Ina löper men annars går dom fritt.  Måste säga att Tim är en pärla, visst vädrar han lite efter Ina men han sköter sig bra och försöker inte hitta på några dumheter. När det blir lite väl jobbigt kommer han oftast och lägger sig vid oss istället och söker stöd eftersom han vet att han inte får ha några intima stunder med Ina iallafall. Tycker även Ina skötte sig ganska bra trots löp, hon skällde inte speciellt mycket när vi kom fram och höll sig skapligt lugn. Tyvärr skällde hon ut ett par förbipasserande människor vid ett tillfälle då jag inte hann få tag i henne (jag var inne i huset) men det var inte något argt skall utan hon var mest nyfiken och undrade vad dom gjorde här. Sen är det ju såklart inte ok att hon springer fram men jag var inte beredd på att det skulle komma folk precis där och dom verkade iallafall inte blir så skrämda utan stannade mest och frågade om det var ok att fortsätta gå eller om dom skulle vänta tills vi fick tag i henne. Positivt för oss alltså att Ina inte fick någon uppmärksamhet alls för sitt skällande av dom som kom utan det gav ingenting, vare sig negativ eller positiv respons. Förutom det så flöt dagen på utan andra incidenter, hundarna badade lite (trots att Ina löpte fick hon sig ett litet kort dopp), busade, dom fick märgben, hjälpte till med disken efter maten och låg mest och hade det gott.

Som vanligt en drös med bilder :)

Först måste man kolla av folket som var där...


och kolla in omgivningen.....


Utsikten är ju helt fantastisk!


Mysigt i solen på terassen....


Timse sitter och har det gott....


Kom nu matte, vi ska ju gå och bada!


Får jag bada lite.... snäääälla....


Jippie!


Myyyysigt!


Badbusar!


Timse på väg ut i full fart...


Ina står och spanar på....


... ett stycke bustroll nedanför....


Björnbärsplockning....


Märgben är ju aldrig fel....


Mmmmmm.... gottigotti.....


Ahhhh.... river gott....


Det var två väldigt nöjda hundar vi hade med oss hem som sussade gott här hemma på kvällen. Idag blir det en lugn dag för dom, jag ska jobba nu i em/kväll så hundarna får en vilodag då Tim mår bra av att återhämta kroppen lite efter att ha busat runt och Ina är ju mest i sin egen lilla värld när hon löper.

Kommentarer
Postat av: Torsten

Verkar vara ett riktigt mysigt ställe det där!

Ha en bra vecka!

2009-08-31 @ 13:29:56
URL: http://www.prinstorsten.bloggagratis.se
Postat av: Sigge Svamphund

Oj vad vackert det var!!!!!

Så du luktar gott Ina.

Hm, kanske ska ta mej en tur till Lilnköping.

Vi kan ju trffas på tu man tass utom synhåll för människorna

Postat av: linnea

Hej! det var längesen. hur är läget? tänkte kolla om du råkar ha en remontnosgrimma som ligger o skräpar någonstans, vi har lite tungproblem :/ tycker du ska hänga med o köra nån dag med :) kram

2009-08-31 @ 23:11:59
URL: http://willspirit.blogg.se/
Postat av: lotta med juniocola

vad vackert de bor, underbart med sådana ställen att få hälsa på:)hundarna såg verkligen ut att ha supermys med märgben och bad:D

2009-09-01 @ 07:16:04
URL: http://juniocola.bloggagratis.se
Postat av: kicki fohlin-svensson

Oj vad med fina bilder! Superfina på dina vovvar!

Ville bara säga hej och tipsa om en bloggtävling, chansen att vinna hunböcker finns på min blogg fram till den 10 september!



Vi syns på söket / Kicki

2009-09-01 @ 16:13:18
URL: http://kickifohlin.blogg.se/
Postat av: Elisabeth och Sacco

Så mysigt ni ser ut att ha haft det! Jösses vilken pälshög.. vem kan inte ha oförklarliga PMS besvär?? Man bara är allmänt grinig för egentligen ingenting och vill bara avreagera sig. Fast håller med om att det var synd om stackars lilla söta Ikaros som råkade vara den som fick stå stolpe för utbrottet.

2009-09-01 @ 20:55:49
URL: http://sacco.bloggagratis.se
Postat av: Marianne

Vilket härligt ställe ni har tillgång till. Mina tikar badar trots att de löper och det har aldrig varit några problem för dem. Märgben är alltid lika uppskattade.

Ha det gott

2009-09-01 @ 21:45:33
URL: http://www.ekoxenskennel.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0