Ina blir allt piggare...

Det fortsätter gå frammåt här hemma, Ina är som vanligt nu efter operationen och läkningen verkar gå som den ska. Det är lite svårt att dämpa Ina då hon börjar bli lite för pigg nu... inomhus går det skapligt även om hon ibland får små busryck då hon far runt men dom går oftast att bryta. Utomhus är det värre, vi fick ju snö nu och Ina blev helt stollig, hon hoppar och far fram som en känguru trots att jag försöker dämpa henne.... Idag lyckades hon få fatt i en pinne som hon slängde runt med innan jag fick henne att lugna sig lite... Blir nog inte helt lätt att försöka få henne att vara lugn ända tills fredag då stygnen ska tas men vi gör vårat bästa och rastar bara korta kissrundor. Är dock glad ändå,  hellre att Ina är lite för pigg och verkar må bra för det är ju ett tecken att det går åt rätt håll utan komplikationer som infektioner mm.

Ina bryr sig inte nämnvärt om tratten.... hon plöjer sig fram dit hon vill iallafall, tur den är gjord av mjuk följsam plast..... det här med att ta det lugnt utan aktivitet i flera dagar är inte Inas starka sida!


Knasfia på promenad... mer känguru än hund just nu.... vadå ta det lugnt???


Även Tim tycker det är supermysigt att det har kommit snö, vi tog en riktig myspromemad han och jag idag där vi mest bara busade runt i snön och hade roligt. Det märks att han tycker det är lite knepgt hemma just nu när Ina går med tratt och han verkade njuta av lite egentid med matte på tu man hand utan en massa krav.









Annars har det varit rätt lugnt här hemma, igår hade vi besök av bekanta som var här och bakade julgodis och efter det sedvanliga skällandet från Inas sida så gick det bra och båda hundarna låg nöjt i köket och kollade in vad vi pysslade med.

I lördags var jag med "tjejerna" på hund-09, kom såklart hem med massa hundgrejjer... bland annat ett aktiveringsspel av Nina Ottosson som Ina ska få sysselsätta sig med här hemma nu när hon ska ta det lite lugnt.


Kommentarer
Postat av: Kasper med matte

Så bra att det tycks gå så bra för Ina. Bara tre dar kvar nu, så åker stygnen!

Sötisar är dom! Och Timsen klär i vitt på nosen. :)

2009-12-15 @ 01:06:58
URL: http://www.belof.se/Kasper-index.htm
Postat av: Pia

Det verkar som att det går bra med Ina. Visst har jag väl berättat hur tokig hon är i snö....och förresten har ni ju upplevt en snösäsong tidigare med henne :) Hon har ju faktiskt varit hos er ett år nu....

Kul med nya grejjer o nya utmaningar.

2009-12-15 @ 06:34:05
Postat av: Torsten

Hur ska man ta det lugnt när det finns snö ute ??!

Bra att Ina är pigg o glad, och snart är det ett minne blott med operation o stygn!

Ha en bra dag!

2009-12-15 @ 07:19:43
URL: http://prinstorsten.blogg.se/
Postat av: Nadine S. Fasth

Tjing tjing! Skulle också vilja shoppa loss på hund 2009. Får ta de på mydog ist. Jo vafasiken, från vilken kennel kommer dina hundar ifrån? supernyfiken :) din tim är ju väldans fin! :) Kram nadine o Saiko

2009-12-15 @ 18:50:39
Postat av: Sigge Svamphund

Va skönt Ina att du mår bra.

Snart är det fredag så du slipper stygnen!

Sen kan du busa loss i snön!

Postat av: Johanna & Max

Ojj vad grejer :). Gillar också att handla på de olika mässorna :). Vad roligt att Ina verkar pigg.

2009-12-16 @ 11:09:47
URL: http://jareback.com
Postat av: malte o snokas

va skönt att trattisen blir allt piggare! va me leksaker!! tur eg att hon dundrar på o inte bryr/förstår (he he)sig om tratten! Snoken , när han hade tratt, satte sig med ior med huvudet neråt o rörde sig inte ur fläcken!

här har vi fått snö idag!

slafspussar

2009-12-16 @ 12:33:22
Postat av: Gunbritt

:) Busfian!!!

Skönt att det går åt rätt håll!!!

Va mycket skoj till vovvarna du köpte på utställningen ;)

Visst finns det mycket skoj att köpa där!!!



Skönt att Ina snart får ta stygnen :)

Själv ska jag till Strömsholm på återbesök och provtagning på Alyza på fredag morgon...Sen har kisse tid där på em...En heldag med valp och kett på Strömsholm alltså:( Inget jag ser fram emot!!!

Men det är bara att åk ;)



Ha det bra!!!

Kram Gunbritt med flock

2009-12-16 @ 15:51:33
URL: http://www.belgarhuset.com
Postat av: Sara

Vad skönt att hon mår bra nu efter operationen. Jag kan bara föreställa mig hur mycket energi hon börjar få i kroppen nu, du är duktig som kämpar på med att hålla den tillbaka.



Kram!

2009-12-16 @ 15:55:31
URL: http://www.ikarosochozzy.blogspot.com/
Postat av: Jeanette

Jisses, vad mycket härliga saker och gott till vovvarna:-) Skönt att allt gått bra med Ina. Kram

2009-12-17 @ 16:53:19
URL: http://www.starsweepers.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0