Igår blev det promenad och vattenbus, idag vila....

Igår tog jag med båda hundarna och mötte upp Sara och hennes vovvar i valla för en gemensam promenad med alla fyra. Inte helt lätt att hålla koll på två hundar vardera då det bitivs var trångt där vi gick men jag tycker ändå det gick riktigt bra och imellanåt var det riktigt lugnt, tyst och samlat med alla hundar snällt gåendes utan att trassla omkring eller bry sig om varandra. Bitvis fick Tim gå lös och han gick mest snällt bakom mig och strosade även om han gärna ville smita förbi vid ett par tillfällen. Vi mötte en del joggare, Tim brydde sig inte som vanligt men även Ina skötte sig riktigt fint även om hon ibland blev lite spänd när dom sprang för nära i hög fart.  Det  var riktigt varmt ute så efteråt var vi rätt trötta så efter lite vattenpaus och vila så begav vi oss hem åt varsit håll. Väldigt nyttigt att ha med båda och promenera ihop med andra, det är något vi behöver träna på eftersom jag inte har samma möjlighet att jobba med dom lika mycket som när jag bara gå med en hund.

Vattenpaus.... taskiga matte band oss i ett träd....suck...


Hej sara har du godis???......


mmm tack så mycket....


mmm...du är en bra "kliare" du Sara.....


Saras sötnosar


På hemvägen passade jag på att låta hundarna plaska av sig lite i "bäcken" vid universitetet, jisses vad dom tyckte det var mysigt att få kyla ner sig och busa i vattnet.... låter bilderna tala för sig själva :)

















Idag har hundarna fått vila för jag har varit iväg och jobbat lite (gått brevid inför mitt semestervik) så när jag kom hem var jag aldeles för trött i huvudet för att orka hitta på något med dom.


Kommentarer
Postat av: Kasper

Vilka härliga vattenbusbilder på lyckliga hundar! Vet PRECIS hur dom kände det! Fast jag får mest bara busa ensam i vattnet! Men det är förstås skoj det med! Att försöka fånga fiskar och sånt. :)

2009-06-23 @ 23:22:30
URL: http://www.belof.se
Postat av: malte o snokas me matte

extra go hängkindsbild där!!!

2009-06-24 @ 11:37:42
Postat av: Sara

Sista bilden på Tim var bara för söt!



Kram!

2009-06-24 @ 14:52:23
URL: http://www.ikarosochozzy.blogspot.com
Postat av: Sara

Sista bilden på Tim var bara för söt!



Kram!

2009-06-24 @ 14:52:51
URL: http://www.ikarosochozzy.blogspot.com
Postat av: pillan

ja man ser verkligen att dom njuter i vattnet ..

2009-06-24 @ 18:34:32
URL: http://www.pillans.se.
Postat av: Marianne

Härliga bilder på glada hundar. Här har det varit för varmt för att ta någon eftermiddaspromenad. Men nu ska vi ut på en rejäl skogstur.

ha det gott

2009-06-24 @ 21:08:30
URL: http://www.ekoxenskennel.se
Postat av: Stella

Underbara vattenbilder, man blir varm i hjärtat!

2009-06-24 @ 23:28:22
URL: http://www.blondinstella.bloggagratis.se
Postat av: Elenor och Zidane

Jasså, det är inte de galna retrievrarna som gillar att bada då????? Dina hundar verkar stortrivas. De har ju rätt mycket päls att kyla ner. Kul att hundpromenaden gick bra med så många hundar på liten plats. Bra träning det där. Kram och glad midsommar i efterskott då jag solade i Spanien vid det tillfället....

2009-06-25 @ 20:46:12
URL: http://www.ilsanosfatboy.cybersajt.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0