Stallbesök

Idag har jag inte gjort många knop då jag haft ont i magen och huvudet, jag hade dock lovat att ta hand om en bekants häst idag så husse körde mig till stallet på eftermiddagen så jag slapp promenera dit. Jag lät Tim vara med mig i stallet medan Ina och husse gick en promenad så hon fick busa av sig lite. Tim tyckte det var jättemysigt att vara i stallet och gå och strosa på stallplan. Dock fick jag påminna honom om att inte springa och busa för mycket utan ta det lugnt men han var faktiskt riktigt duktig förutom att han hoppade på en av tjejerna i stallet då han blev så glad att träffa henne då det var länge sedan sist. Skönt för Tim att få vara med lite och se annat nu när hans kropp ska ta det lugnt. Han kändes ok när jag stretchade av honom efteråt, han är fortfarande lite stum i höftböjarmuskeln men jag masserade honom igår och jag tycker det känns som att det går åt rätt håll iallafall för han börjar bli mjukare.

Tim inspekterar stallplanen


Vad ska vi göra nu matte?


Tim låg utanför hagen och väntade medan jag ordnade med hö till de ivriga hästarna


Är dom inte färdiga snart undrar Ina som låg i bilen och väntade efter promenaden med husse


Tim såg inget glad ut när han skulle åka hem från stallet...han trivs verkligen där och hade nog gärna stannat några timmar till....


På hemvägen passade vi på och handla lite mat så medan husse stod i kassan passade jag på och ta ut Ina en kort sväng så hon fick kolla in en ny miljö. Det finns ju mycket människor, kundvagnar, bilar och annat att titta på men hon sköttte sig jättefint och stod lugnt och tyst och kikade. Hon blir allt mer miljövan så det känns bra, även om vi fortfarande har mycket jobb framför oss i att få henne helt oberörd av allt runt omkring.

Ina spanar efter husse utanför mataffären

Kommentarer
Postat av: Gunbritt m flock

Roligt att det går frammåt med Ina...Skulle faktiskt behöva miljöträna med mina oftare nu... Sen vi flyttat ut på landet har det blivit dåligt med stadsträning...Är ju mycket i skogen...

:) Nog syntes det att Tim inte ville åka från stallet...Snacka om att tala med minen :)



Ha det så bra och pigga på dig!!!

Kramar Gunbritt...



Ps. När det blivit varmare hoppas jag ni kan komma hit och hälsa på...Vi har en gäststuga på gården där ni kan sova med hundarna om ni vill stanna över natten...(Ifall inte vovvarna kan träffas)

Bäst att passa på innan det kommer valpar ;)

Ds.

2009-03-30 @ 23:48:29
URL: http://www.belgarhuset.com
Postat av: Kasper

Kan meddela att Ina redan blivit mycket duktigare än vad jag är! Men det är inte mitt, det är BARA mattes fel! Och det vet hon.

Hon hade tänkt miljöträna mig också utanför ett affär idag - men ångrade sig! Mycket roligare att vänta med att släppa ut mig tills vi åkte förbi en skog och en sjö, på hemvägen. Tyckte jag också...

2009-03-31 @ 01:19:34
URL: http://www.belof.se
Postat av: kicki fohlin-svensson

Vad skönt för Tim! Det är precis så han behöver få vara om han ska bli bättre, skönt att du ser hans behov.

Kram på dig / Kicki och resten av flocken!

2009-03-31 @ 05:55:19
URL: http://kickifohlin.blogg.se/
Postat av: Jennie & Exxa

Aha, tycker han är lite lik en Husky på vissa bilder :)

2009-03-31 @ 11:52:50
URL: http://www.exxa.se
Postat av: Frippe & Cash

Hejsan på er!

Det var ett tag sedan jag kikade in här ser jag.

Men vad tråkigt med denna huvud värk, jag har också huvud värk till och från, jag vet inte om det har med vädret att göra. Jobbigt är det iallafall.

Du är ju så duktig och hålla på med din träning och att masera stackars Timse hoppas att det släpper något så när på honom. Men herre min... vad han var söt när han var liten, man blir ju helt sjuk när man ser honom sova under byrån. Frippe hälsar att han ska passa sig för dessa monster som han är aldeles för nära.

Kramen på er....

2009-03-31 @ 11:59:25
URL: http://frippe.bloggagratis.se
Postat av: Torsten

Ååå, mysigt med hästar...Jag har varit på stallet här och hälsat på en gång....tyckte det var jättekul! Pussa sötingarna!

2009-03-31 @ 19:37:54
URL: http://www.prinstorsten.bloggagratis.se
Postat av: Elenor och Zidane

Stallet verkar mysigt ställe att vara på för en hund. Zidane hade säkert börjat busa med hästarna. Tim verkar ju vara hur van som helst. Skönt att musklerna mådde bra efteråt.

2009-03-31 @ 20:54:21
URL: http://www.ilsanosfatboy.cybersajt.se
Postat av: camilla

Vilken mysig dag ni haft tillsammans i stallet :)

Å så fint han ligger framför alla hästarna...det skulle Bentley aaaaldrig klara av. VOFF :D

2009-03-31 @ 23:37:52
URL: http://www.bentleypojken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0