Out of order....

Är slutkörd just nu.... är bara att inse att det är till och lägga sig i soffan och ta det lugnt, eller iallafall försöka stressa ner...  Var i valla idag för träning med hundarna, kan sammanfatta det hela med att jag borde ha stannat hemma! Vill rikta ett tack till de snälla stöttande människor jag har runt mig som peppar mig även när jag inte riktigt orkar. Ambitionen och viljan finns där  men idag var huvudet fullt och prestationsångesten hög och allt blev pannkaka....

Tänk vilka förlåtande djur hundar är trots allt, man gör en miljon misstag och trots det står dom där vid ens sida redo för nya tag och nya äventyr. Älskar dom så det gör ont även om det blir tokigt ibland.... Nu försöker jag stryka ett sträck över dagen så blir det till att vila ikväll och komma igen med nya tag och bättre förutsättningar.


Kommentarer
Postat av: Sara

Jag känner igen mig helt i det du skriver. Jag försöker tänka lite som hundarna, varför grubbla på vad man gjort, det gör inte dom :)



Kram på dig och hundarna

2010-02-06 @ 20:40:31
URL: http://www.ikarosochozzy.blogspot.com/
Postat av: Jeanette, Sly & Enya

Känn lugnet:-) Vi syns på måndag! Lämna prestationsångesten hemma;-) Det blir super! Kram

2010-02-06 @ 21:54:14
URL: http://www.starsweepers.se
Postat av: Marianne

Ingen är perfekt och ingen orkar vara på topp jämt. Livet är en berg och dalbana, det är bara att åka med och passa på att njuta av de stunderna man befinner sig på topp.

Ha det gott

2010-02-06 @ 22:09:38
URL: http://www.ekoxenskennel.se
Postat av: Kasper

Ta det lugnt, matte, vi hundar tycker inte att det gör ett endaste dugg om prestationer och sånt inte blir riktigt som man, dvs matten tänkt sig.

Men vi bryr oss däremot väldigt mycket om att våra människor mår bra, och att vi får visa hur mycket vi älskar er. Även när ni är trötta. För vi vet ju hur mycket ni älskar oss.

Så tycker jag, Kasper. :)

2010-02-06 @ 23:12:54
URL: http://www.belof.se
Postat av: linnea

chilla Anna! det kommer o går som alla förhållanden :P närå kanske inte riktigt, men säg till när du är fikasugen, jag har rätt mkt fritid som du vet :) kram

2010-02-07 @ 12:15:43
URL: http://willspirit.blogg.se/
Postat av: Sigge Svamphund

Kan bara säja att jag håller med Kasper fullt ut!

Medan matte vilar sej så kan väl ni två stämma in i vår kampsång för våren!

Den finns hos mej och på flera andra bloggar också

2010-02-07 @ 20:32:51
URL: http://svamphunden.bloggplatsen.se
Postat av: Torsten

Precis! Bara att hålla med övriga här uppe! Ibland vill man alldeles för mycket och blir otålig när det inte går som man vill....lägg det på is ett tag och sen ska du se att det går bättre :)

Kram på dej!

2010-02-09 @ 08:10:42
URL: http://prinstorsten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0