Positiv och nyttig träningsdag!

Idag har jag och Ina tränat ihop med Jeanette och hennes tjejjer... ett jättenyttigt pass för mig och Ina då vi fick en hel del tankar och ideer att jobba med. Dagens klurighet blev helt klart apporten där jag fick mycket att tänka på då vi fått problem med fasthållandet, framförallt i nya miljöer och med nya apporter.... Tänk vad ens eget kroppspråk och blick kan ställa till det! Dagens hjödpunkt var helt klart ingångarna med vår egen apport som börjar lossna så smått samt härliga gripanden av metallen :)

Även det som i framtiden ska bli ett förhoppningsvis snyggt och stabilt fritt följ kändes bra... visst har vi mycket att jobba på men idag skällde knappt Ina någonting och hon jobbade för att söka mig och inte tvärtom, tänk vad det kan göra när matte lär sig hålla tyst lite bättre och inte lägger onödig energi på att bryta och tjafsa... Vi kör mer efter belöna rätt, fortsätt gå och ignorera fel. Jag behöver dock fortfarande bli bättre på att inte titta ner på Ina, gå nogrannt och planera min väg... tur man har folk som kan påminna en om det imellanåt ;)

Känner mig överlag pepp idag... det känns som att det lossnar allt mer mellan mig och Ina, kanske inte så att vi gör några stora tekniskt snygga framsteg men vår relation känns allt bättre och det känns som att vi allt mer har riktigt roligt ihop. Både jag och Ina vågar allt mer bjuda på oss själva och hitta vår väg i träningen som passar oss, för visst kan man inspireras av andra men sen gäller det ändå att omsätta det till "ens eget" i praktiken.


Kommentarer
Postat av: Jeanette, Sly & Enya

TACK själv för en jättebra träningsdag! I mina ögon är Ina en annan hund, ni har verkligen funnit varandra! Härligt att se:) Kanon med bilen i helgen, då kör vi ett pass med Timse & damerna:)

Kram

2010-11-03 @ 21:59:38
URL: http://www.starsweepers.se
Postat av: Marianne

Roligt att du känner att allt stämmer bättre och att det lossnat lite. Men visst är det svårt att låta bli att markera fel.

ha det gott

2010-11-04 @ 18:49:08
URL: http://www.ekoxenskennel.se
Postat av: Cavvetjejernas matte

Så stilig hon är Ina, där hon sitter med apporten i munnen! Och vad duktig du är med träningen.

Önskar er en fin helg!

Kram

2010-11-04 @ 23:59:24
URL: http://www.cavaliersajten.bloggplatsen.se
Postat av: Kicki

...kul att de funkar bättre å att ni gör sådana ftamsteg...man kan sväva på dessa stunder flera dar å bara njuta av de framsteg man gör även om de e små...ha en trevlig helg!!

2010-11-05 @ 08:48:10
URL: http://gammtackan.blogg.se/
Postat av: Sara

Härligt med framsteg, det är ni värda! Jag träffas hemskt gärna och tränar freestyle snart. Hör av dig med tider som passar så håller jag tummarna för att även jag är ledig då också :). Kram

2010-11-05 @ 17:38:02
URL: http://www.sarashundar.com
Postat av: Ann-Margret & Vinja

Vad jätte kul att det börjar funka så bra med eran träning :) Ja du vårat kropps språk och vårat sätt att vara gör faktiskt jätte stor skillnad hur det funkar i våran träning.

Hoppas verkligen att Inas ljud vid fotgåendet slutar så du kan ut och tävla så småningom med din lilla tjej :)Jätte fin bild du tagit på henne :)Ha en bra helg!!!

2010-11-05 @ 23:32:16
URL: http://heratorpetsvinja.webs.com/
Postat av: Kicki

Sv: ja de e tråkigt att de aldrig får vara fullt friska utan att de varit något hela tiden...men men man får göra de bästa av situationen...hoppas du får en trevlig helg med dina fyrbenta!! kramiz

2010-11-06 @ 14:19:05
URL: http://gammtackan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0