En bra start på dagen....

Igår och idag jobbar jag sent, det vill säga att jag har morgonen till förfogande innan långa arbetspass och vad passar bättre än att starta dagen med en kopp kaffe och sen en härlig längre runda med vovvarna. Just dessa morgonpromenader när jag har lite mer tid till förfogande ger mig oftast så otroligt mycket med ny energi.  Jag brukar ta med båda hundarna och vi brukar gå och strosa genom tomma hagar, fält och grusvägar och de får då turas om att leka, träna på att gå fint nära mig lösa och allmännt bus med matte. Att bara studera hundarna, deras språk, vår kommunikation och bara njuta av dagen som gryr och naturen är verkligen energigivande, speciellt när man vet att man ska jobba kanske 10 timmar sen. Det är en skön känsla att komma hem med nöjda hundar som nog njuter lika mycket som mig av dessa relativt kravlösa men stärkande promenader som ger energi och sammanhållning i vår "flock".


Passar på att önska alla en trevlig valborg och första maj! Själv jobbar jag sent idag men sen väntar en jobbledig helg, härligt :)

Kommentarer
Postat av: Sara

Vilka vackra bilder! Det är härligt hur mycket energi man kan få av att umgås med våra underbara hundar. Jag ska snart bege mig ut på en promenad också, det ska bli skönt!Vi ses imorgon!

2010-04-30 @ 09:53:13
URL: http://www.ikarosochozzy.blogspot.com/
Postat av: Jeanette, Sly & Enya.

Fina bilder på två lyckliga hundar:-) Trevlig Valborg! Synes;-) Kram

2010-04-30 @ 10:16:40
URL: http://www.starsweepers.se
Postat av: Gunbritt med hela flocken

Ha en riktigt skön Valborgshelg!!!

Syns verkligen hur skoj dom har och vad dom oxå njuter av promenaden...Håller med, det är härligt uppfriskande att vandra utan måsten med sina älskade hundar :)

Kramar Gunbritt med flock...Ps. Klart vi ska ses!!! Gärna BÅDE vår och sommar ;)

Ni är så välkommna!!! Vi får höras mer om när...

Ds.

2010-04-30 @ 11:54:27
URL: http://www.belgarhuset.com
Postat av: Eleni

Underbart med en sådan skön promenad, naturen slår verkligen det mesta både vad gäller omgivning och fyrbenta pratstunder :)

2010-04-30 @ 12:49:39
URL: http://www.tidus.bloggagratis.se
Postat av: Marianne

En skogsrunda stärker både kropp och själ. Härliga foton på era glada hundar.

Jag önskar er en trevlig valborg och 1a maj.

2010-04-30 @ 21:21:46
URL: http://www.ekoxenskennel.se
Postat av: Kasper

En sån härlig dag ni fick, Ina och Timsen! Och till och med en nöjd matte. ;)Härliga bilder, säger min matte som blir glad av att titta på dom.

2010-05-01 @ 01:12:32
URL: http://www.belof.se/Kasper-index.htm

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0