Tim dålig av Rimadyl...suck

Ibland blir man less, Tim började ju äta Rimadyl i onsdags kväll, igår var han rätt lös i magen och lite pipig och inatt har det varit hemskt. Sprungit ut med honom titt som tätt. I morse var han fortfarande kass och började även kräkas galla. Kontaktade vet som tyckte att vi skulle göra ett uppehåll med Rimadyltabletterna tills på måndag och då sätta in en lägre dos. Får hoppas att det fungerar då, annars få vi se om vi kan få någon annan medicin då han behöver något mot sin inflammation. Nu verkar det iallafall äntligen lugnat sig lite och Tim ligger och sover helt utslagen, lilla vännen! Blir ris och fiskdiet i helgen men jag hoppas att han bättrar sig kvickt, jobbigt att se honom så låg. Är bjuden på bröllop imorgon också så jag hoppas Tim är så pass ok så han klarar sig själv ett tag, har ordnat rastningshjälp men har yvärr ingen som kan vara hos honom hela tiden. Mår han inte bättre får jag helt enkelt stanna hemma.

Kommentarer
Postat av: Tanten

Sådant där "magfil" bidofilus kanske det heter, brukar vara bra. Hoppas att lilla gubben kryar på sig snart!

2008-08-08 @ 16:14:12
URL: http://ettlitetkatteri.bloggagratis.se/
Postat av: Kaspers matte

Inte roligt - fick själv ett preparat som jag inte tålde härförleden. (Äter sällan någon medicin överhuvudtaget.) Jag tror att biverkningarna släppt tills i morgon, och hoppas att han får ett helt annat preparat på måndag! Måste finnas alternativ, kolla om inte det är en bättre idé än att bara ta till samma som nu fast svagare.



Lilla, stora kraken! Ge honom en riktig nosgos från Kasper och en kram eller vad han nu vill ha, från mig, Kaspers matte!

2008-08-08 @ 18:57:17
URL: http://www.belof.se
Postat av: Tessan

Men lilla kraken Tim!!! Ge honom en stor blöt puss på nosen och så håller vi tummar och tassar att han blir Ok i magen snart!



Må gott!

2008-08-08 @ 22:22:18
URL: http://www.ackebus.se
Postat av: Elisabeth

Stackars, stackars Timsevimse. Ge honom en kram från oss!

2008-08-08 @ 22:53:56
URL: http://www.bjorkmannarna.se
Postat av: molle

men usch och fyyy

hoppas att magen blir bättre

2008-08-09 @ 10:53:04
URL: http://bobmarley.bloggagratis.se
Postat av: malte o snoks matte

vi brukar ge fil med bra bakteriekultur när de ska äta rimadyl, de är bra mot lilla magen som kan va känslig mot detta! rimadyl ska ej ges på tom mage!

2008-08-09 @ 12:19:45
Postat av: Tims matte

Tim fick rimadylen ihop med sin vanliga mat (färskfoder), på måndag kommer jag nog att fortsätta med fil som komplement ifall det kan hjälpa till att skona magen.

2008-08-09 @ 13:30:15
Postat av: Molly

Stackars dig Timsen! Jag klarade magen fint när jag åt rimadyl. Jag fick också dofilus en stund innan, men efter några dagar ville jag inte ha det mer.

Kra på dig nu

Nospussar

2008-08-09 @ 22:52:21
URL: http://cavaliersajten.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0