Finaste Timse tog upplyttningspoäng idag :)

Idag bar det av till Linköpings HU för årets sista freestyletävling för Tims del. Vädrets makter var ju inte riktigt med oss idag så startordningen blev lite ändrad så jag och Tim fick gå ut som första ekipage (vi hade egentligen start nr 3). Detta var Tims andra officiella tävling och trots lite tappat fokus bitvis samt en väldigt nervös matte så bjöd han på en härligt glad attityd och verkade ha ganska roligt på plan vilket känns jättekul eftersom jag vill att han ska få  med sig bra erfarenheter av tävlingssituationen.

Vi slutade på 74,5 poäng varav 40,5 teknisk del vilket resulterade i uppflyttningspoäng, jippie!!! :) Känns riktigt gött faktiskt, mina fina Timsetuss. Domare var Rolf Gustavsson samt Ulrika Falk och vi fick följande domarkommentarer som jag tar med mig i fortsatt träning:

Kul programide, Hunden tappar konc imellanåt. Jobba med hundens motivation och öka aktivitetsnivån kommer det att bli kanon!
Bitvis lite okoncetrerad. En del stopp. Kul program med tydligt tema. Bra jobbat! :)

En liten film blir det från dagens tävling.

 

Tim fick en fin gosedjursanka i pris som han nöjt burit omkring på här hemma.... Han kändes överlag väldigt nöjd och positiv idag och det känns så härligt att han verkar ha fått en bra upplevelse av dagen för känslan av att ha roligt ihop och hitta glädjen i det man gör slår för mig alla poäng i världen ;)

Genrep inför söndagen :)

Idag blev det en snöig promenad bort till  HU där jag träffade Sara och Ozzy för ett genrep inför söndagen. Blev lite sen då det tog lite tid att pulsa då halva vägen var oplogad....pust! Väl framme turades jag och Sara om att träna var för sig och jag är jättenöjd över Tim idag, visst hakar vi oss fortfarande ibland och är lite osmidiga men jag gillar Tims attityd, han är pigg och glad och det bådar gott :) Idag körde jag igenom hela programmet ett par gånger med endast slutbelöning och efter det blev det lite diskussion med Sara kring vart i musiken jag ska bryta och avsluta, alltid bra med ett extra par ögon som kan se och tycka till :) Tack Sara!

Sara var snäll och filmade en del av dagens träning, bra för mig att se... som vanligt är det mest vid snurrarna och andra varvet när han ska backa som det strular.... nåväl, jag är medveten om våra svagheter och i framtiden får jag jobba på att få till ett ännu bättre flyt men någonstans måste man ju börja ;)Var även roligt att se Sara och Ozzy, jag tycker dom är duktiga då det är snyggt att klara av att behålla positionerna i ett långsammare tempo, sen gillar jag deras flyt i slalomet... grymt smidigt om man jämför med mina spretande ben åt alla håll ;)

Efteråt fick vi följe av Sara och Ozzy en bit på hemväg, trevligt :) Överlag var Tim en riktig solstråle idag, pigg, busig, kontaktsökande och sprudlande glad.... kan det bli bättre trots snö och kyla?

Grabbarna grus....


En drös bilder från vår promenad till träningen blir det också på en glad Timse :)


Udda sittstil....


Trixträning... Tim kan buga...
...och "skämmas"...
Det är en slagen hjälte här hemma nu efter dagens träning och snöpulsande... men ack så nöjd. Imorgon blir det vilo och återhämtningsdag för grabben både fysiskt och psykiskt.

För Inas del har det blivit inomhusträning samt enskilda promenader där hon fått busa loss i snön så hon är ganska nöjd hon med. Annars blir det en lugn kväll, vi har pappas hund här nu och ska ha till imorgon kväll då pappa är bortrest så det är fullt hus med tre vita pälsraketer :)

Ina busar i snön :)
Pappas vovve Zingo ser måttligt road ut över att vara hos oss men han brukar finna sig tillrätta ganska fort...


Zingo tjocknäsa ;)


Önskar alla en trevlig helg!

Snö, snö, snö....

Här hemma händer det inte så mycket, jag jobbade em igår och ska jobba långt pass em/kväll idag så hundarna har fått nöja sig med promenader och bus. Det har ju fortsatt komma massa snö så träning utomhus känns inte att tänka på, iallafall inte här hemma där dom knappt hunnit med att ploga gångvägarna.

Hundarna njuter iallafall av snön och själv tycker jag det är ganska vackert även om solen inte vill titta fram, fast nog  tycker jag ändå att det känns lite tidigt, hade gärna haft barmark ett tag till. Lite bilder blir det, fast endast tagna med lilla kameran då jag inte orkar ta med den stora ut när det snöar och jag har fullt upp med att ta mig fram själv ;)

Hej, hå, hej hå vi ut på tur ska gå.....


Weeeheee.... freedom!!!
Det som göms i snö....


...kommer upp... med Ina ;)


Busungar!


Bläää... snö i örat!


Mattes fjanthund <3


knasfia!!!
Älskade skitungar, dom trivs i snön :)
När vi kom hem möttes vi av följande syn på trappen... Anton uppskattar inte riktigt snön utan vill bli insläppt i värmen....Träning och snöig promenad

Idag jobbade jag em/kväll så jag pasade på att be Jonas köra ut mig till Hu på morgonen för lite freestyleträning med Tim. Jag var inte ensam där så för att inte störa för mkt valde jag att börja träna i det lilla rummet intill, fokuserade på att filma en del övergångar som strulat lite och kolla på dessa för att kunna justera lite innan jag körde igenom hela programmet en gång. Tim jobbade fint och bjöd på en härlig attityd så det var roligt :) Därefter fick han vila lite innan jag avslutade lite kort i stora rummet. Tim ville gärna gå fram till de andra som stod mitt i lokalen och var väldigt nosig på mattan idag, annars tycker jag att han jobbar på ganska fint bitvis även om han var mer splittrad sista passet... det gäller bara att få honom att hålla ihop hela vägen.

Efteråt promenerade vi hem, det tog knappt en timme och Tim var härligt glad, pigg och njöt i snön medan det inte var så jättebehagligt för min del då snön yrde och det blåste envist. Var iallafall skönt att komma in i värmen en stund sen innan det var dags för Ina att komma ut på en promenad innan jobbet.

Några bilder på Timse i snön blir det idag, lite halvtrista i färgen då det envist snöat hela dagen.....


Nu blir det nog ingen freestyleträning för Tim förrens på fredag då jag ska träffa Sara för ett sista pass innan tävlingen, känns som en lagom uppladdning då jag inte vill öveträna Tim utan gärna ha kvar ett litet "träningssug" i honom. Han är ju nästan som bäst om han är lite "taggad"... svårt det där med att hitta lagom balans när man är orutinerad, det är helt enkelt bara att "testa sig fram" för att hitta det som passar.

Kvällsträning på HU

Idag blev det lite träning på kvällen för hundarnas del då vi var borta ett tag under dagen medan dom fick vara hemma. Dom var såklart lite taggade så det var nog skönt för dom att få göra av med lite energi.

Började med Ina som fick träna lite agility, vi tränar det enbart för skojs skull och väldigt sällan så med tanke på vår ringrostighet och min okunskap inom sporten så tyckte jag att Ina är duktig. Det som glädjer mig mest är att Ina faktiskt knappt skäller i agilityn, det kan bli några skall innan och precis vid start men annars är hon ofta tyst och har fullt upp med att ha koll på hindrena och var hon ska... sen att jag är en urkass handler det är ju inte Inas fel ;)

En liten film från vårt agilitypassEfter det var det Tims tur, fokus var freestyle med musiken till, tyvärr hade klantmatte glömt att ta med "rätt handduk" så Tim blev lite förvirrad... sen blir han även ganska låg när Ina sitter och skäller (hon fick vara i en tygbur medan vi tränade då vi inte fått upp våra grindar i bilen ännu). Förutom det var jag iallafall glad över att Tim struntade i husse som filmade och att han kändes pigg och glad... tyvärr blev det tekniskt sätt inte något bra pass och vi känner oss inte så säkra inför vårt tävlande men, men... Jag kommer delta ändå på söndag och satsa på att hitta rätt känsla hos Tim oavsett om vi kommer sist rent tekniskt/poängmässigt, får se det som bra träning inför framtida prestationer.

Blir en liten oklippt film från vårt freestylepass just för att jag själv behöver klura och analysera lite hur jag ska jobba vidare.Ina fick även ett avslutande pass med lite frittfölj, några apporteringar samt ställanden. Hon bjöd bitvis på en härlig attityd och genom hela fria följet var hon helt tyst, yes! Dock trängde hon lite så vi har en del att jobba på men gjorde fina vändningar och en bra språngmarch trots att det var "rakt mot husse". Det härftigaste är att se att Ina helt struntar i husse, Tim mm när vi tränar, när hon väl VILL så är hon inte alls lika miljökänslig som Tim vilket är jätteskönt. Dock gäller det att hela tiden sitta på en bra belöning när det gäller Ina för hon jobbar verkligen enbart för belöningen medan Tim har en större vilja att "göra matte till lags" vilket kan vara både positivt och ibland svårt då det ställer extra krav på mitt uppförande. Märker Tim att jag blir minsta irriterad, nervös eller beter mig lustigt enligt honom så blir han lätt låg, samtidigt som det gör att han ofta är ganska lättpeppad bara jag "är som vanligt".

Igång med simningen igen

Idag har vi varit iväg och simmat med Tim igen , känns skönt att vara igång igen eftersom han mår så himla bra av det. Han fick simma två pass ca 10 min vardera varav 5 min i jetstream sista passet. Är förvånad över vilken bra grundkondition Tim har fått, han verkade inte nämnvärt trött efter första passet utan tyckte mest det var kul.... han är ju smått vattentokig den killen ;) Tim kändes rörlig utan spänningar vid stretchingen, hans vikt ligger stabilt på ca 38 kg och allt vara bara bra så det känns toppen hittils inför de kommande tråkiga vintermånaderna.

Munnen full ;)
Mycket vatten i pälsen....


Paus är trååååkigt!!!!


Mattes badanka ;)


Duschen efteråt är inte så uppskattad...


Sträck och tänj...


Annars har det inte hänt så mycket skoj, det är ju trist halvblaskigt/snöigt ute så för Ina del blir det mycket inomhusträning hemma just nu. Är hopplöst då hon blir extra nosig och splittrad i det här blaskiga vädret och det vi skulle behöva nöta är platsen vilket inte känns helt lockande utomhus.... skitväder :( 

För Tims del är det ju freestyleträning som gäller och det har blivt lite dåligt av det tyvärr då jag jobbat mycket och det är svårt att träna inomhus (kräver lite plats med såpass stor vovve). Idag under kvällspromenaden med honom fick jag dock ett ryck och körde ett pass på en upplyst gångväg. Länkade ca ½ mitt program (det som är efter handduktshämtandet)  och Tim jobbade kalsfint med bra fokus, fina övergångar och bra kroppskontroll med tanke på att det var ganska halt och slirigt. Han fick bara slutbelöning i form av superbus med matte (hade inget godis på mig) men det fungerade bra, när Tim är på "rätt humör" är han ofta väldigt lättmotiverad och blir glad bara matte jublar....sen att vi säkert ser helt galna ut då "matte ger gärnet och studsar runt med 40 kg vovve över sig" det är en annan sak....  

Resten av kvällen har ägnats åt mys i soffan... skönt att få vila lite och bara ta det lugnt, hundarna har turats om att ligga nära mig och bara slappa, mysigt!


Skön promenad i frosten

Idag har jag och hundarna tagit en härlig långrunda i det fina frostvädret innan det var dags för mig att jobba på em/kvällen. Skönt att bara vara ute och njuta av dagen och samla lite kraft, låta tankarna vandra fritt och mest ha det gott. Jag njöt av hundarnas sällskap och jag tror dom njöt både av varandra och mitt ungänge där vi gick, härligt!

Som vanligt får bilderna tala för sig själva ;)Nu väntar sängen för min del, en stunds bokläsning innan det är dags för john blund så jag kommer någolunda utvilad till jobbet imorgon.

Tiden går och jag hänger inte riktigt med just nu...

Just nu känns det som att tiden bara springer iväg och någon stans där bakom kommer jag joggande och försöker hinna ikapp....  Tycker dagarna bara rullar på och trots att jag tycker jag försöker ta vara på dagarna så hinner jag inte riktigt allt jag vill. Är kanske helt enkelt så det blir ibland när man ska hinna med heltidsjobb, vardagssysslor, sina nära,  hundarna och en själv... Känner tyvärr att jag påverkas av mörkret och tappar lite fart... det är inte jätteinspirerande att ge sig ut och träna efter jobbet vid sjutiden på kvällen när det är bäcksvart så just nu blir det en hel del inomhusträning och det är ju bra för vissa moment men kan bli lite segt imellanåt. Jag har ju inget körkkort så då blir man ju lite fast när man ska promenera till olika träningar med hundarna och det tar tid... tid som tyvärrr inte alltid finns.

Nåväl, nog tjatat om tidsbrist och trötthet, det är bara att jobba på att hitta en bra balans som fungerar. Jag har iallafall varit rätt kass på att blogga men det har inte hänt så jättemycket. I måndags var det riktigt skitväder med regn, regn och åter regn.... jag och Jeanette tog en gemensam promenad med hundarna där jag tyvärr inte visade min vackraste sida, blev irriterad då mina juveler var övertaggade efter att ha vilat i helgen och helt plötsligt glömt bort att dom någonsin lärt sig gå i koppel... det i kombination med regn = hala läderkoppel = dåligt fäste är ingen bra kombination för mina händer och mitt humör.... suck! Tur att både två och fyrbenta är förlåtande för efteråt hade vi en trevlig lunch och hundarna var nöjda trots allt efter att ha fått ladda ur.

Stollar på väg, glada trots regn och blöta ;)


På kvällen tog jag med mig Tim på samträning ute vid OG plan, vi tränade lite freestyle i mörkret och Tim fick en del störningsträning av andra hundar och ljud omkring på lagom avstånd, jättenyttigt eftersom jag tycker han håller ihop skapligt imellanåt och vi behöver verkligen störningsträning. Har insett att vi måste börja vårat program med att han får "hämta handduk" då det går åt för mycket energi om jag ska få honom att vänta och göra annat innan, tyvärr kommer det då i otakt till musiken men samtidigt vill jag ha med det så jag får ta att det blir lite fel. Tim kändes iallafall positiv och arbetsvillig trots förmiddagens "surmatte" så det känns gott.

Igår var det däremot strålande väder så det blev enskilda promenader med hundarna innan jobbet då jag ville kunna fokusera på dom en och en. Varvade med att låta dom gå lösa, busa på egen hand samt la in lite träning. Tog ut Ina först och hon fick träna platsen på kort avstånd, hon lägger sig ner utan att tveka trots underlag och kyla då det är bra. Dock tycker hon det är lite jobbigt att lägga ner hakan när det är för blött/frostigt men hon har överlag en mycket bättre attityd till platsen nu, ett annat lugn och även när hon tycker det är lite jobbigt så är hon tyst hela tiden vilket är riktigt bra för att vara "fröken skall". Hon fick även göra några ställanden med belöning bakåt vilket hon tyckte var lajbans, problemet är att tänka på att varva så att hon inte tappar fart... hon förstår ju snabbt vad man är ute efter och vill gärna stanna innan kommando/alt tappa lite fart.

För Tims del blev det lite freestylemoment, mest med fokus på att han faktiskt ska lyssna på vad jag ber om och inte flamsa ut mellan rörelserna. Tim är ju väldigt försiktig av sig så jag vill inte bryta honom i onödan då han lätt tappar lite driv så med honom kör jag helt enkelt fel= utbliven belöning men jag bryter inte utan fortsätter bara och belönar rätt... tycker han anstränger sig bättre då i att faktiskt göra det matte ber om. Är jag inne och bryter för varje fel så blir han bara låg och osäker. En svår balansgång det där eftersom jag samtidigt inte vill att han ska tro att det är ok att göra massa andra rörelser innan det blir rätt. Tim har ju väldigt lätt för att självmant börja länka olika delar och till viss del är det bra då jag kan nyttja det men ibland leder det till en del låsningar.

Timse oftast pepp på att jobba!... fast vadå belöningsfokuserad...kolla blicken ;)
 

Fröken bråttom i farten :)


Annars har det inte hänt då mycket här hemma... Tim är anmäld till HU:s freestyletävling nu i sluter av november och jag börjar fundera på om jag är galen då jag skulle behöva träna mycket mer än vad jag kommer hinna... samtidigt vet jag att vårt absolut största problem är bristen på tävlingsvana, framförallt hos mig då jag lätt får hjärnsläpp på plan. Tim kan egentligen momenten och miljön är inte helt ny för honom... försöker se det som ett steg i att utvecklas, jag har inga förhoppningar på stordåd utan vill bara att Tim ska bli stärkt i att tycka att det är kul på tävlingsplanen.

Har även bokat in ett gäng simpass framöver nu till Timse så att han får simma i snitt en gång i veckan nu fram till slutet av januari, än så länge är han ju väldigt fräsh i kroppen så jag hoppas att han ska klara vintern utan problem av sitt taskiga bakparti. Vi tar en dag i taget, skulle jag märka minsta problem kommer jag såklart avboka alla tävlinsplaner och ev sätta in inflammationshämmande igen (han har varit smärtfri utan medicinering sen i maj)... det viktigaste är ju att han får må bra men just nu verkar det som han håller ihop fint bara jag är noga med att stretcha honom och massera igeom honom imellnåt fär att lösa upp ev spänningar han bygger på sig.

Nu väntar en promenad med vovvarna innan eftermiddagens jobbpass...

Nostalgitripp....

Jag har inte ett dugg vettigt och berätta, helgen försvann i ett nafts med jobb för min del, slaskväder, regn och ingen hundträning då orken på kvällarna varit mer eller mindre obefintlig. Hundarna har mest roat sig med hussepromenader, mattegosning på kvällen och märgbenstuggande.

För ett tag sedan satt jag dock och gick igenom en massa gamla bilder och annat på datorn och hittade följande lilla filmsnutt som jag inte ens visste om att vi hade... kan inte låta bli att lägga upp den trots halvkass kvalite. Det är på min älskade lillskit Timse som åttaveckors ulltuss då han bott hos oss i tre dagar... Helt bedårande var han redan som liten bebis och är såklart fortfarande i mina ögon världens finaste.Hoppas ni alla haft en fin helg!, kollar in hos er andra när jag fått sova ut lite ;)

Mina snömonster....

Jag är egentligen ingen vintermänniska, visst kan jag tycka det är fint med snö om det är kallt och torrt och den får ligga kvar men den snö som kommit nu känns inget vidare... det är mest blött, slirigt, halvgrått och kallt! Några som dock tycker det är toppen med snö är de fyrbenta... så även om jag inte gillar snön just nu så kan jag inte annat än njuta åt deras glädje där dom far runt i snön och myser...

Bilderna nedan får tala för sig själva ;)
2 år går fort...

Idag är det "2 års jubileum" här hemma.... det är nämligen på dagen två år sedan Ina kom till oss för att stanna. Helt otroligt vad tiden går! Kan i dagsläget inte tänka mig hur det var innan hon kom, hon är nu en sådan självklar del i vår familj nu och det är en fröjd att dagligen se hennes och Tims fina relation. Dom har verkligen blivit tighta!.  Jag är otroligt glad över att få dela mitt liv och min vardag med henne... det har varit två innehållsrika år hittils, bitvis med mycket jobb och utmaningar på vägen men samtidigt otroligt lärorikt och roligt! Det  känns som att vi allt mer växer som team tillsammans och det ska bli spännande att få fortsätta utvecklas ihop.

Puss på sig älskade knasiga Ina gumman!


Dagen till ära blev det ett träningspass tillsammans med Jeanette och hennes tjejer. Jag frös, var småtrött efter gårdagens sena arbetspass och lite allmännt off men som vanligt när man umgås med härliga människor (Tack Jeanette!) så kan man inte annat än att bli peppad och dagen bjöd på ett för min del riktigt givande pass. Alltid värdefullt att kunna bolla ideer med den man tränar med och ibland få tips och ideer om sådant man själv missar.  Vi har en hel del att jobba på (som vanligt!) men det känns som att vi allt mer lyckas undvika våra gammla fällor och snedsteg och oftare hittar "rätt belöning till rätt aktivitet". Ina blir allt bättre på att behålla koncentrationen och uthålligheten börjar komma så smått i vissa moment. Jag tror på att skynda långsamt även om det ibland känns motigt då jag hoppas vi har igen det senare när väl saker och ting faller på plats helt.

En film från dagens träning blir det, kanske inte så rolig för andra att kika på utan enbart utlagd för att det är så bra för mig själv att kunna gå tillbaka och jämföra allt eftersom tiden går.Härlig träning med glad Timse i gott sällskap

Idag har det blivt en riktig Timsedag för min del då jag och Jeanette tränade ihop på HU. Oftast är det ju Ina jag har med mig när vi tränar men idag fick Jeanette köra våran bil så att Tim kunde få följa med som omväxlings skull. Under tiden fick Ina en skön promenad med husse där hon fick gå lös och bara ha det gott, är nog bra för henne med en mental vilodag imellanåt.

Fokus för min del var att träna freestyle då jag funderar på att anmäla Tim till novembertävlingen som hålls ute på HU. Vi jobbar på att få ihop ett nytt program och fokus idag var mest att se om Tim klarar av att hämta en handduk trots alla härliga dofter som finns inne på HU:s matta då tävlingen är inomhus. Tycker Tim klarade det hela med bravur med tanke på hur lite vi tränat på sistone, duktig pojke!

Film från träningen blir det nedan, har inte klipt bort så mycket då det är bra för mig att se helheten och se vart det brister mm. Finns en hel del att jobba på men jag gillar Tims attityd, tycker han kämpar på fint även när han inte riktigt förstår vad matte menar.
Det blev även lite lydnadsträning mest för skojs skull, rutan och apportering... med tanke på hur ringrostig Tim är vad gäller lydnadsbiten då vi knappt tränar det just nu tycker jag han gjorde så gott han kunde. Fokus idag var att hitta rutans mitt samt gripanden/attityd i apporteringen. Jag vet att Tims fart är ojämn men jag är nöjd över att han griper utan att börja nosa på mattan samt att han känns pigg och glad då han lätt kan bli lite låg om apporteringen blir för kravfylld.

En film även från det blir det med brister och allt ;)Efter träningen blev det gemensam lunch hos mig och filmredigering... kan säga att jag inte visade min bästa sida imellanåt, jag och strulande teknik är inte en vacker syn ;) Nu blir det snart sängen och en god bok....Zzzzz.

 


Positiv och nyttig träningsdag!

Idag har jag och Ina tränat ihop med Jeanette och hennes tjejjer... ett jättenyttigt pass för mig och Ina då vi fick en hel del tankar och ideer att jobba med. Dagens klurighet blev helt klart apporten där jag fick mycket att tänka på då vi fått problem med fasthållandet, framförallt i nya miljöer och med nya apporter.... Tänk vad ens eget kroppspråk och blick kan ställa till det! Dagens hjödpunkt var helt klart ingångarna med vår egen apport som börjar lossna så smått samt härliga gripanden av metallen :)

Även det som i framtiden ska bli ett förhoppningsvis snyggt och stabilt fritt följ kändes bra... visst har vi mycket att jobba på men idag skällde knappt Ina någonting och hon jobbade för att söka mig och inte tvärtom, tänk vad det kan göra när matte lär sig hålla tyst lite bättre och inte lägger onödig energi på att bryta och tjafsa... Vi kör mer efter belöna rätt, fortsätt gå och ignorera fel. Jag behöver dock fortfarande bli bättre på att inte titta ner på Ina, gå nogrannt och planera min väg... tur man har folk som kan påminna en om det imellanåt ;)

Känner mig överlag pepp idag... det känns som att det lossnar allt mer mellan mig och Ina, kanske inte så att vi gör några stora tekniskt snygga framsteg men vår relation känns allt bättre och det känns som att vi allt mer har riktigt roligt ihop. Både jag och Ina vågar allt mer bjuda på oss själva och hitta vår väg i träningen som passar oss, för visst kan man inspireras av andra men sen gäller det ändå att omsätta det till "ens eget" i praktiken.


Pigg och kry igen

Blir ett kort inlägg, tänkte bara tala om att förkylningen gett med sig och även om man är lite trött i kroppen så är jag glad att det blev lindrigt då jag började piggna till redan under helgen.

Idag har vi gått en skön långpromenad tillsammans med Jeanette och hennes vovvar. Ina var lite taggad efter att ha vilat i hegen så hon var som en studsande känguru i kopplet bitvis... himmel... Tim däremot skötte sig bra, han fick gå lös en hel del och höll sig fint hos mig trots att Jeanettes ena tik löper. Han är förbaskat snäll och smidig den hunden på det sättet, mattes pärla! Vi hade flera hundmöten och jag tyckte det gick bra, Ina blängde lite men med tanke på hennes energinivå tycker jag hon var duktig. Vi turades om att låta hundarna rasa av sig i omgångar på lite utvalda ställen, Tim höll sig mest nära mig medan Ina tyckte det var gott att få sträcka ut och busa av sig lite energi imellanåt.

 

RSS 2.0