Nytt år

Då har det blivit 2008 och jag hoppas att det blir ett härligt hundår.
Igår firades nyår hos ett par bekanta som bor i närheten. Jag var lite fundersam över hur Tim skulle reagera då de precis flyttat till en ny lägenhet där Tim inte varit och det skulle komma en hel del folk. De har även en hund som är skotträdd och jag visste inte om det skulle påverka Tim även om jag vet att han är helt oberörd i vanliga fall. Allt gick iallafall jättebra. Tim fann sig bra tillrätta och brydde sig inte om att det smällde, han verkade även ha en lite lugnande verkan på deras hund så det var skönt.  Tim lyckades charma en av gästerna som var hundrädd så att hon frivilligt klappade lite på Tim, det är kul och se honom för han läser oftast av "osäkra" människor på ett väldigt bra sätt. Både jag och Tim blev ganska trötta efter ett tag så jag valde att gå hem när smällandet lugnat sig lite. Tim fick gå lös och leka lite i snön vilket han tyckte var jättemysigt, men jag kopplade upp honom när vi skulle förbi ett gäng med folk, man vet ju alldrig hur de beter sig och hur runda de är under fötterna.

Idag har det inte hänt mycket, Tim har fått en välbehövlig vilodag efter alla intryck igår. Han har även fått en försenad julklapp från pappas hund, ett fint pipande mjukislamm. Tim älskar verkligen detta lamm, han låg och sov med det mellan tassarna förut.

Trötta djur i soffan
image125

Tim får ett lekryck med sitt nya fina lamm
image126

image124

Kommentarer
Postat av: Tessan

Så gulligt...ett sådant får fick Primo av grannarna när han kom hem, han älskar det fortfarande men det har slutat bräka;)
Må gott
Tessan , Acke och Primo

2008-01-02 @ 19:34:23
URL: http://www.ackebus.se
Postat av: Anna

Gott nytt år!
Nova hälsar att det inte bara var Tim som hade svårt att koncentrera sig! Snygga killar med päls kan få vilken brutta som helst att tappa fokus på matte. Helst hade hon velat ta en rejäl svängom på fältet och kanske lite närkontakt också.
Hoppas vi ses snart igen!

2008-01-03 @ 12:10:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0