Tim har ont :(

Idag var det dags för sökkurs, det var lite manfall så det vara bara tre hundar idag. Var kul att träffa alla igen. Alla hundar var duktiga och jobbade på även om både Tim och Tambo sprang och drack vatten i ett vattenhål som var lite för lockande, bushundar... Tim fick tre figgar, först en djup figge som vi gick och planterade ut, sen en redan utlad vilket fungerade kanon, man riktigt såg hur Tim visade att han hade vittring. Därefter fick han en som vi följde ut igen och då var han rejält trött och släppte rullen lite för tidigt. Tim var inte riktigt sig själv idag, blev trött väldigt fort och var lite seg. Kollade igenom honom tillsammans med instruktören och han rör sig skapligt men jag tycker han "kniper lite" i traven och han reagerar i muskulaturen över korset/höger höft. Han visar tydligt att han har smärta och jag känner mig smått dum som inte riktigt velat "se detta" innan. Tim har ju inte velat göra lägganden riktigt och jag har ju tyckt att han varit seg i sättandena i lydnaden. Troligt är väl att det har berott på smärta men att jag inte upptäckt det eftersom Tim kämpar på så gott han kan. Tim är ju röntgad med en d-höft på höger sida (c på vänster) och risken är ju att det är detta som börjar visa sig. Ska ringa till Norsholm imorgon och be om en tid så att de får titta på honom. Känns lite jobbigt just nu, man vill ju alltid att ens djur ska må bra och vara smärtfria, det är svårt när man inte vet hur ont dom har eller hur mycket Tim visar.

Trött matte och Tim efter att ha planterat ut första figgen

Kommentarer
Postat av: Kicki

Hoppas du får en tid för Tim på Norsholm, förhoppningsvis är det inte något som är så allvarligt. En dålig höft är inte kul men många hundar kan ändå få ett bra liv. Så ge inte upp och du ska inte känna dig dum för att du inte märkt av att Tim har lite ont, han är ju en mästare på att dölja det också den lille busen!

Hör av dig när du vet mera om den söta Tim och ha det så bra det går.

KRAM från Kicki

2008-07-22 @ 23:47:29
URL: http://kickifohlin.blogg.se/
Postat av: Tessan och "pälsbollarna"

Jag säger oxå kram och en stor puss på sötnosen Tim!!

2008-07-23 @ 00:04:36
Postat av: Cavvetjejernas matte

Hoppas det inte är något allvarligt med Timsen!

2008-07-23 @ 22:37:02
URL: http://cavaliersajten.bloggagratis.se
Postat av: Kaspers matte

Låter inte alltför roligt, men förhoppningsvis är det ändå inte så allvarligt, Förstår att du är orolig! Hundar är ju mästare på att dölja att de har ont, så det ska väldigt mycket till innan de låter oss märka något.

Kasper skickar goda vibbar till sin "maxiatyr"! Det gör hans matte också.

2008-07-23 @ 23:57:07
URL: http://www.belof.se
Postat av: Anita

Hejsan.

Hoppas att allt går bra på Norsholm, be gärna att få träffa Arne, en veterinär som är specialiserad på rörelsesjukdomar där. Hållae alla tummar och tassar för er. Kramar

2008-07-24 @ 11:50:53
Postat av: camilla

Nej vad tråkigt!!

Men som övriga säger.. hoppas att det inte är allvarligt!



Kram och nospuss!!!!

2008-07-28 @ 08:54:57
URL: http://www.bentley.dinstudio.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0