baconost är smaskens!

Skulla ha bloggat igår men det fungerade inte så det kommer nu istället. Igår hade jag tenta (som troligtvis gick åt pipsvängen då hjärnan stannade vid det muntliga momentet...suck...) så jag var ganska slut när jag kom hem. Tim fick iallafall en promenad på nån timme i en skogsdunge och borta vid ett nybyggt område här i närheten. Tim fick gå lös en hel del och skötte sig jättebra. Passade på att göra ett par sitt stanna kvar då Tim börjar tjuvstarta vid inkallningen. Gjorde även några inkallningar medan Tim var sysselsatt med att nosa och kolla på annat, han kom  springande utan att tveka så det kändes bra. Dock hade vi ju det nya favvisgodiset med, baconost på tub så Tim var inte så svårövertalad... Vi mötte inga hundar men människor och cyklar, Tim tittade lite men brydde sig inte speciellt mycket om dem.

Tim sitter i grönskan
image808

Vackert solljus på em/kvällen
image809

Baconost är gott!!
image810

Mmmmm...
image811

Kommentarer
Postat av: malte o snoki snoki

Mmmmm... för baconost skulle vi också vara lydiga! Matte!! Ge oss baconost! Timsingen får baconost!! Vi har bildbevis här tom!
Jättesöta tassar på bild två, man vill ju liksom yla så gulligt står han med sina småfotar!! Jo, en fot flera fotar, det heter så när man jollrar med hundar säger matte!
Vi håller tassarna nu för att den muntliga tentan gick bra trots allt, matte hälsar att hon hade en från "hell" en gång o fick black out o vet ej vad hon svamla om ....men klarade sig!!

2008-05-27 @ 11:20:10
Postat av: camilla

Mmmmm! Ost på tub är smaskens. Det brukar vi ha när vi spårar.
Hoppas tentan blev godkänd trots tillfällig förvirring.

2008-05-27 @ 17:37:36
URL: http://www.bentley.dinstudio.se
Postat av: Elisabeth

Aha, inte bara jag som inte kom åt er blogg igår..

Ang spårapporterna så hade vi tränat in att Sacco skulle ligga ner när han hittade apporten. Det gick kanonbra till att börja med. Oftast lade han sig ner snyggt och prydligt. Sedan vet jag inte vad som hände, kanske kom han på att han slapp stanna om han låtsades missa apporterna... Eftersom han verkade förknippa apporterna med stanna=tråkigt började vi om. Nu räcker det med att han stannar, eller ännu hellre plockar dem och kommer med dem för att det skall vara roligt. Men som sagt, han LÅTSAS att han missar dem.
Funkar bra att leta apporter inne, på gräsmattan och även om man gör ett litet spår på gräsmattan och pepprar med apporter. Men så fort vi kommer ut i skogen och det blir spår på riktigt då skiter han fullständigt i dem. Sist provade vi att sela av efter varje apport. Har provat korta spår, långa spår, många apporter, inga apporter, gömma apporter (något intressantare), jag springer runt som en tok och leker med dem, köttbullar, leverpastej, dragkamp. Inget lockar förutom spåret i sig. Allt funkar utanför spåret, då är det roligt att ha dragkamp med spårapporten, Suck, hur ska vi kunna tävla? Synd för han är så himla duktig på att spåra..

2008-05-27 @ 23:25:16
URL: http://www.bjorkmannarna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0