Det går frammåt igen...

Har varit på Norsholm igen med Tim för ett simpass. Tim verkade röra sig som vanligt idag igen och Marie trodde inte att det var någon fara utan att det är att jag troligtvis är mer observant nu än innan och att vi kanske får räkna med att Tim vissa dagar kommer få bakslag. Det viktigaste är att det inte håller i sig och att vi kan anpassa oss efter hans dagsform.
Idag fick jag och husse simma lite själva med Tim medan Marie kollade till oss med jämna mellanrum. Det fungerade riktigt bra, Tim fick simma fyra korta pass, sammanlagt 15 minuter med två leksaker. Han var väldigt pigg och positiv idag och återhämtade sig snabbt i pauserna. Efteråt stretchade Marie honom och han kändes fin baktill så det var bra :) Känns väldigt bra att det går så fint att simma Tim nu, blir ju kanon om vi kan simma honom själva framöver.  Marie tyckte att Tim skulle äta samma dos smärtstillande i två dagar till eftersom jag tyckte han rörde sig lite annorlunda igår, sen ska vi sänka rimadylen till ½ tablett morgon och kväll. Då ska vi även få börja springa med Tim, gissa en kille som kommer bli glad!!.... Vi ska springa i motionsspåret (2,5km) i intervaller där vi springer ca 500m, sen går en intervall, springer igen mm. Tim ska springa i expander och sele och det gör inget om han ligger på lite då han tar ut steget bättre, tur jag äger ett midjebälte med expander redan. Frågan är ju bara hur jag som inte har någon kondis ska klara detta... nåja, det blir igångsättning både för matte och hund...

Kommentarer
Postat av: Tanten

Skönt att höra att Marie tycker att det går frammåt med Tim! Åh vad han kommer att älska att få springa lite. Ta det lugnt i början så att du slipper en massa träningsvärk;)

2008-09-18 @ 17:04:50
URL: http://ettlitetkatteri.bloggagratis.se/
Postat av: Frans och Sara

Hihi fick ni simma tillsammans med Tim i vattnet? Det hade väl varit roligt. =) Roligt att ni ska få börja röra på er igen. Hehe kan tänka mig att mattes kondition oxå sjunker när hunden har varit tvungen att ta det lugnt ett tag. =) Franspussar!

2008-09-18 @ 21:45:25
URL: http://uglybird.blogg.se/
Postat av: malte o snoken

å va kul att det går framåt, då kan vi pusta ut lite. Jag tänkte också det när jag läste, vilken toppform matte kommer komma i! OS 2012?

2008-09-19 @ 09:11:52
Postat av: Jeanette

Hej,

tack för att du tittade in hos oss :-) Skönt att ni nu får göra mer saker... & jisses vilken kondis du kommer få;-) krama din vackra vita & ge dig själv en elogé som kämpar på så bra!

2008-09-19 @ 12:35:58
URL: http://www.starsweepers.se
Postat av: Kasper med matte

Åh, vad glada vi blir, matte och jag! Min maxiatyr bara SKA må bra! Tycker jag! Det ska din matte också, Timsen!

Lycka till i spåret, båda två :-)

2008-09-19 @ 13:13:51
URL: http://www.belof.se
Postat av: molle

men va skönt..

tror jag missat vad felet är..skulle gärna vilja veta..

2008-09-20 @ 09:13:06
URL: http://bobmarley.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0