Hej hå jogga på....

Får börja med att säga att visst var det Tim som var till höger på bilden i förra inlägget, många som gissade rätt :) Vi har fortfarande Zingo här hos oss, han får nog stanna till imorgon iallafall så pappas rygg hinner bättra sig lite till. Måste säga att Tim och Zingo är riktigt duktiga, det fungerar bra att ha dem ihop och även att ta båda på promenad samtidigt trots att dom är stora. Har gjort så att där jag har bra sikt frammåt har Tim fått gå lös så att jag bara behöver ha Zingo i koppel, blir lättare eftersom Tim då snällt går bakom mig och strosar och Zingo vid sidan så jag slipper en massa koppeltrassel. Vågar inte ha båda lösa eftersom dom nog gärna skulle dra igång varandra i vild lek då.

Grabbarna grus på morgonpromenad




Nu vild lunch gav jag mig ut på så kallat självplågeri igen....en runda med Tim i spåret där vi sprang i intervaller som sist. Idag mötte vi en del människor, hundar och en man med skottkärra i spåret och Tim skötte sig riktig bra. Hör och häpna men jag vart faktiskt inte riktigt lika trött idag, fortfarande rejält flåsis men förhoppningsvis något graciösare än sist. Vem vet kanske har jag gått från elefant till kylskåp i smidighet? :)  Efteråt stretchade jag Tim utomhus innan vi gick den sista biten hem. Han börjar bli riktigt duktig med stretchingen nu, även bakbenen "frammåt under magen" fungerar bra i stående för det mesta, något som inte alls gick i böjan.

Nu hoppas jag det blir en lugn eftermiddag här hemma, grabbarna ligger och har det bra i soffan och verkar rätt nöjda.
(kolla ögonen....undra om jag har radioaktiva djur?)

Kommentarer
Postat av: Tanten

De är så vackra båda två! Jag kanske måste ha en vit herdehund trots allt, någon gång ;) Härligt att det fungerar bra med stretching och träning av Tim.

2008-09-24 @ 20:22:47
URL: http://ettlitetkatteri.bloggagratis.se/
Postat av: malte o snok

härliga surläppar på timsingen i soffan he he dom vill man bara pussa på i mungipan säger matte...ja hon e knäpp...vi kallas också grabbarna grus...hur många grusiga pojkar finns det egentligen?

2008-09-24 @ 21:27:19
Postat av: Anonym

Va kulans för dig Timsingen, att ha sällskap av halvbrorsan! Ni är så jättestiliga både i gräset och där i soffan. Trots ögonen - lite läskigt det där tycker jag, att få en blixt rakt in i ögonen.

2008-09-24 @ 23:05:28
Postat av: Cavvetjejernas matte

Så fina dom är!

2008-09-24 @ 23:34:23
URL: http://cavaliersajten.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0