Nu är vi tillbaka igen :)

Nu kommer det ett litet inlägg från oss igen, Anna är fortfarande här och åker hem imorgon och vi har hunnit med att umgås och ha det gott. Hundarna verkar tycka att det varit helt ok med några dagars träningspaus och har trivts bra med att ha Anna här på besök...ytterligare någon som kan klia en bakom örat ;) Ina var lite reserverad första minuterna Anna kom och skällde lite men efter det fann hon sig i att ha en ny tillfällig medlem i familjen och Tim är ju van vid Anna sen alla våra pluggtimmar och myskvällar vi spenderat ihop förr.  Nu tycker både Ina och Tim att Anna ingår i flocken här hemma så dom hade nog gärna haft henne kvar ett tag till.

Anna och Anna :)


Anna och vovvarna kom bra överens


Ina och Anna myser fett!


Kram på dig Timse!


Hittils går allt bra mellan Ina och Tim trots löp men det börjar märkas att hon så smått luktar allt godare enligt Tim som vädrar i luften ibland även om han håller sig i skinnet. Pratade med Inas förra ägare häromdagen och dom ställer upp och tar Ina på fredag så hon får vara hos dem när hon höglöper, jättesnällt och skönt för mig att ha ett ställe där jag vet att Ina känner sig hemma.

Nä nu ska jag och hundarna fortsätta att mysa framför soffan ihop med Anna.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Självklart Säg till tidigare om du behöver :)

2009-04-21 @ 21:30:37
Postat av: Kasper

Va KUL med gäster som inte försvinner efter några timmar, utan har vett att stanna flera dar! Så att man verkligen hinner liksom gosa ifrån sig!

Förresten kunde gosiga gästvänner gott få stanna för gott, tycker jag.

Timsen, kanske du skulle försöka övertala... Hon kunde väl ÅTMINSTONE stanna hos dej när Ina själv ska bli gäst nånstans några dar...

2009-04-21 @ 22:34:18
URL: http://www.belof.se
Postat av: Torsten

Va' mysigt ni har det! Fortsätt så!

Myskramar till er!

2009-04-22 @ 08:25:20
URL: http://www.prinstorsten.bloggagratis.se
Postat av: malte o snokis me matte

å va mysigt å få kramas me sin kompis lite! så nu är matmysbloggen uppdaterad med mkt gott förstår vi! hur går det för henne har hon svultit eller har hon lärt sig laga mat? hon såg ju ut att leva o ha hälsan iaf!!

slafspussar till timse o ina

2009-04-22 @ 10:42:21
Postat av: Anonym

Han måste vara riktigt van vid löp. Normalt brukar hanhundarna bli tokiga så fort dom luktar litegrann bara..Vissa slutar ju till och med att äta under löptider..



Ha en bra kväll

2009-04-22 @ 21:40:13
Postat av: Sussi

Klantig som vanligt :-)

Hade så bråttom så jag glömde skriva vem jag var..

2009-04-22 @ 21:41:16
URL: http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0