Nykastrerad...

Vill bara tala om att Inas kastration har gått bra även om de drog ut lite på tiden... Hon lämnades ju in av husse i morse  och eftersom Ina har en del rädslor och är ganska osäker inför nya människor hade hon morrat lite bla när dom skulle kolla hjärtljuden så efter det fick hon lite lugnande medan husse var kvar med planen att hon skulle opereras en timma senare. Tyvärr blev det inte så utan dom ringde mig vid 15:25 och berättade att dom var sena och att Ina opererades just då men att allt gick bra. Ina var därför knappt vaken när husse hämtade henne vid 16:30 och låg utslagen i bilen när jag blev upphämtad efter jobbet. Sedan dess har hon legat nerbäddad i biabädden under en varm filt och bara fått vara ifred. Inatt sover jag hos henne på golvet så att hon inte försöker hoppa upp till oss i sängen, vill vara nära henne och hålla ett öga på henne allt eftersom hon piggnar på sig... Tim har fått bosätta sig hos pappa så länge så att Ina får vakna till och komma igång i lugn och ro, mattes just nu något ynkliga hjärtegull!

Kommentarer
Postat av: Berit Elisabet med Kasper

Glad att det gått bra. Så är det, man får tillbringa en hel del tid på golvet, när stora hundar inte mår bra och behöver närhet!

Sov gott båda två/

/Kasper och matte

2009-12-09 @ 22:42:53
URL: http://www.belof.se
Postat av: Torsten

Skönt att det gick bra! Hoppas natten har varit bra också, snart är hon sitt vanliga jag igen, men utan jobbiga löp-perioder!

Kramar

2009-12-10 @ 08:04:21
URL: http://prinstorsten.blogg.se/
Postat av: Johanna & Max

Härligt att höra att de gick bra :). Hoppas hon piggnar till snabbt.

2009-12-10 @ 11:20:23
URL: http://jareback.com
Postat av: Gunbritt

Skönt att det gick bra!!!



Förstår att det är oroligt efteråt, men hon piggar nog på sig och sen när stygnen och tratten är ett minne blott har du en hund som förhoppningsvis mår MYCKET bättre utan alla jobbiga löp :)



Skönt för er allihop...Tim med ;)



Sköt om er!!!

Kram Gunbritt

2009-12-10 @ 12:15:11
URL: http://www.belgarhuset.com
Postat av: Elenor och Zidane

Åh stackars Ina. Hoppas hon snabbt kryar på sig efter operationen. Kram

2009-12-10 @ 20:55:16
URL: http://www.ilsanosfatboy.cybersajt.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0