Gårdagens träningsfilmer

Tänkte jag skulle lägga upp en film från lydnadsträningen ihop med Ivana och snöboll igår, kanske inte är så kul för er andra att se eftersom filmerna blir så lika varandra men bra för mig eftersom jag använder bloggen lite som träningsdagbok och då kan gå tillbaka och kolla hur det gick. Jag vet att Tim bitivs tappar fokus, att vi har långt kvar till ett bra ställande och att han är väldigt osäker på platsliggning mm men med tanke på att vi både hade strörning av annan hund, barn i närheten som kom fram till mig vid platsliggningen och ljudet av en röjsåg så är jag nöjd med Tims insats. Är så bra att han får träna på att hålla fokus och lyssna trots stimuli runt ikring. Om någon känner för att kommentera så gör gärna det, all kritik är gul värd nu när vi ska börja lydnadskurs imorgon (jag är skitnervös som alltid för det...)

Lydnadsträning med Tim (och snöboll)


Lägger även in en film från gårdagens klickerpass med Ina, andra gången hon tränar "hopp", alltså att hon ska hoppa över en mitt ben, arm mm. Med tanke på att hon knappt erbjudit beteenden förut när vi klickat så är jag jätteglad över hur bra det gick.

Ina tränar början till freestylens "hopp"

Kommentarer
Postat av: Elenor och Zidane

Oro dig inte för lydnadskursen, det kommer gå kanon ju!!!Du kommer lära dig en massa. Ina hoppar som om det var det roligaste hon visste....

2009-02-21 @ 16:40:08
URL: http://www.ilsanosfatboy.cybersajt.se
Postat av: lotta, Juni o Cola

coolt. det där trixet skulle vara nåt för juni o småkillsen att kunna träna tillsammans:)tack för tipset..o vad roligt det är att se så stora hundar dansa:)njut av din sockerkaka nu:)

2009-02-21 @ 19:40:32
URL: http://www.juniocola.bloggagratis.se
Postat av: lotta, Juni o Cola

å föressten tim e ju oxå sååå kul att kolla på. man får lätt för sig att det ska se lite seegt ut när så stora hundar skall köra lydnaden..och det gör det ju ofta också.. MENTIM E HELT UNDERBART PIGGELIN:):) syns att ni har kul att han ger det lilla extra som en hund gör som har kul:):) hellre en hund som reagerar, stabiliteten kommer ju efterhand, än en som bara går i sakta lunk o inte reagerar just så mycket på verken matte eller omgivning;) jag tycker ni e superduktiga o det säger jag INTE för att vara snäll.var inte nervös..ha kul:)..

2009-02-21 @ 19:48:51
URL: http://www.juniocola.bloggagratis.se
Postat av: Elisabeth

Hej vännen!

Nu var det ett tag sedan vi hördes, Thira har problem med sitt Vä knä, har fått tid hos en specialist får se vad han säger, om det kan vara ett ledband det är knas på, eller om det är höften som börjar spöka.

Nosspusat till brosan och Ina från syrran..

Ha det/Elisabeth

2009-02-21 @ 20:22:20
URL: http://www.whitethira.se
Postat av: Kasper

Jag för min del tycker att ni är helt otroligt duktiga - sånt där skulle jag ALDRIG klara av! Elelr kanske det är matte som itne skulle?

Strunt samma, jag har i alla fall fått ett märgben idag, och det känns härligt att ha utökat samlingen lite!

2009-02-21 @ 22:46:08
URL: http://www.belof.se/Kasper-index.htm

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0