Underbara väder :)

Det har varit riktigt fint väder idag också så vi tog med oss hundarna samt pappa och Zingo och tog bilen bort till ett före detta grustag. Jonas la spår åt hundarna medan jag och pappa tog en promenad med dem, de skötte sig bra och lekte fint ihop.

Ina och Zingo i full fart


Inte lätt att fota tre glada hundar....


Omgiven av vitingar :)


Tim den lilla kelgrisen skulle såklart sitta närmast mig...kan ju finnas nåt gott i mattes hand....


Tim och zingo fick sitta i bilen sedan medan Ina fick gå ett kort nybörjarspår med en boll i slutet som belöning, hon var väldigt på och tyckte det var lite för lätt så det blir att börja avancera så smått så hon måste börja tänka lite mer. Hon markerade slutet genom att titta på bollen och sen lyfte hon upp den och bar den glatt tillbaks till bilen, duktig flicka :)

Ina i spårslutet...kolla det ligger en boll här!


Tim fick ett klurigt spår på ca1km, bitvis jobbade han kanonfint men på ett par ställen snurrade han lite och missade två apporter, dock är jag nöjd ändå för han klarade ut spåret tillslut och kämpade på fint.

Tim hade som vanligt lite bråttom i sitt spår först


genom skuggiga dalen


Jobbar på fint


sniff, sniff...nu blev spåret klurigt tycker Tim...


Ge hit min boll!!!.....Efter fint spårarbete får man äntligen belöning och bus med bollen!


Nu ligger vovvarna och sover gott efter dagens bus och spårarbete. Pratade med Inas förra ägare idag, dom ska vara hundvakt åt Ina en vecka från och med söndag då vi ihop med två kompisar åker till stöten på skidsemester. Lite dumt att lämna bort Ina så tidigt efter att vi övertagit henne men resan var redan bestämd när vi tog henne och det känns ändå bättre att hon är hos dom som hon känner än någon helt ny person eftersom vi inte kan ta med henne. Tim kommer att få vara hos pappa så för hans del blir det nog rena semesterveckan med lugna promenader och umgänge med Zingo. Jag kommer att längta mig fördärvad efter hundarna säkert men samtidigt ska det bli roligt att komma bort....dock kan jag inte stå på ett par skidor utan är total nybörjare (med höjdskräck...hmmm fin kombination va!....) så jag hoppas jag kommer hem utan brutna ben och så.

Nu blir det en lugn kväll, imorgon ska det handlas och förberedas inför att vi åker...pyssel är vad det är.


Kommentarer
Postat av: Elenor och Zidane

Så roligt ni ska ha...resa iväg. Men du vet ju att det är bra att sakna de sina ibland, för då uppskattar man dom mer!!!!

2009-01-02 @ 21:43:48
URL: http://www.ilsanosfatboy.cybersajt.se
Postat av: lotta, Juni o Cola

ha en fin semester o lycka till;) ja va irreterande..med tuva hon e ju faktist 1 år o 3 månader nu..så vi borde ha fixat detta för läänge sedan..men så länge de inte vrålar så skjuter man ju på det. RIKTIGT fina bilder idag!!! Vilket vackert ljus!!!

2009-01-02 @ 22:15:02
URL: http://www.juniocola.bloggagratis.se
Postat av: Kasper med matte

Härliga bilder - som vanligt! Det tycker vi båda två, vi som bor här i skogen...



Både kasper och matte önskar också att matte Anna ska få en riktigt skön vintersemester, att skidorna ska vara snälla mot henne, att hon ska sakna sina båda fyrfota väldigt mycket, ja, för att dom kommer att sakna henne, det är vi alldeles säkra på!



Bra att sakna och längta ibland. Sägs det... :-)

2009-01-02 @ 22:19:38
URL: http://www.belof.se/
Postat av: malte o snoken

vilka fina bilder! magiskt ljus!

å va härligt med skidresa! hoppas ni får riktigt kul o oroa dig inte utan njut lite, det går bra ska du se med ina! förstår dock om du kommer längta!

snoseligos på massa nos(ar)

2009-01-03 @ 09:24:01
Postat av: camilla

Ni kommer att få en underbar semester!! Kör så det ryker i backen.

Hehe,nej då för sjutton,ta det vackert. Vi vill inte läsa om några benbrott här sen ;D



Trevlig resa!!!!

2009-01-03 @ 15:53:45
URL: http://www.bentley.bloggagratis.se
Postat av: Gunbritt, Benny,Dahro och Giah.

Gott nytt år 2009!!! Hoppas det blir ett riktigt bra år...Ta det lugnt i backen, ha det så härligt på resan...

Har varit här och läst igen lite...Har inte hunnit på ett tag...Härliga bilder...Säger mer än ord sägs det ju...Så fortätt du att fota och visa oss vad ni gör :)...Vi har löptik nu så det är fullt upp med passning...Tack och lov för kompostgaller:)!!!

Idag hade dom en serenad på varsin sida om kompostslussen mellan hall och kök (första gången dom ylat ihop) så det döjer ett tag till innan dom kan vara tillsammans!!!

Dahro skickar en nospuss till Ina (tycker det är bra att ni skaffat en tjej) så han oxå har någon att leka med om ni hälsar på och inte bara Giah...Giah skickar oxå pussar men till TIM förståss :)...

Kram Gunbritt.

Ps Grattis i eftersktt till er Husse!!!

2009-01-03 @ 19:55:26
URL: http://belgarhuset.com
Postat av: Marianne

Skönt med en semesterresa. Och jag hoppas verkligen att du ska landa mjukt om benen inte bär. Hundarna får det säkert bra då de känner till både miljö och personerna de ska bo hos.

Ha det gott

2009-01-03 @ 21:09:35
URL: http://www.ekoxenskennel.se
Postat av: Tessan med "pälsbollarna"

Men så bra att det passade!!



Fina bilder...ser ut som "flickan som talar med hundar" ;)....Ha det så gott i Sälen och LOVA att komma hem hel, inga brutna armar och ben tack!

Kramis!

2009-01-03 @ 22:21:39
URL: http://www.ackebus.se
Postat av: Annicka

Lycka til och du får väl börja i barnbacken :=)



Annicka

Barvestads kennel

2009-01-06 @ 15:37:49
URL: http://vitherdehundregister.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0